5GANG se transformă într-o bandă de jefuitori nepricepuți în noul clip "Scuze"

5GANG se transformă într-o bandă de jefuitori nepricepuți în noul clip Scuze
Citeste mai mult despre: 5GANG, "Scuze", piesa nou,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 03 Mai 2019
Data actualizare: 03 Mai 2019
"Scuze" este noua piesă lansată de 5GANG, cu un scenariu captivant și o poveste a unui jaf într-o bancă cu 5 hoți nepricepuți.

Cu umor și situații neașteptate, membrii trupei și-au pus amprenta pe acest proiect inedit pentru ei, "Scuze" fiind și prima lor piesă cu o componentă de storytelling: cei 5 tineri se transformă în clip într-o bandă de jefuitori nepricepuți, care dau naștere unor momente foarte amuzante.

"Dacă la celelalte piese 5GANG am fost mereu atent la fiecare pas și ne-am făcut multe griji despre cum o să sune, cum o să fie, fiind și la început, la piesa aceasta am decis să go with the flow și să fie totul natural, totul pe vibe. Am mers pe principiul că prima idee e mereu cea mai bună și cred că am scos un prods destul de tare", spune Selly.


"Videoclipul este ceva inedit pentru noi, e primul videoclip care are și o componentă de storytelling, primul care are o poveste. Am vrut să diversificam, să facem ceva complex, dar să facem și ceva amuzant. Piesa "Scuze" este o piesă amuzantă, iar videoclipul spune povestea unui jaf într-o bancă cu 5 jefuitori foarte proști - noi suntem stereotipul jefuitorilor nepricepuți, amuzanți, ca cei din Singur acasă”, mai spune Selly râzând. "Noi ne-am distrat foarte mult și sperăm ca și publicul să o facă. Ne vedem pe 1 iunie la Arenele Romane"!

5 GANG va susține pe 1 Iunie 2019, la Arenele Romane, două concerte în aceeași zi, de la ora 14:00 și de la ora 19:00. Show-ul de seara a înregistrat cel mai rapid sould out de la Arenele Romane, iar biletele pentru cel de la prânz sunt pe cale să se epuizeze.

Vezi și: LA PERETE: Selly, despre cum și-a pierdut virginitatea


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies