Jo și Juno își cântă și arată iubirea în “Caută-mă”, prima lor piesa împreună

Jo și Juno își cântă și arată iubirea în  Caută-mă , prima lor piesa împreună
Citeste mai mult despre: JUNO, Caută-mă, iubirea, Jo, piesa,
Autor: Redactia
Data publicarii: 29 August 2019
Data actualizare: 29 August 2019
“Ne place să spunem că piesa aceasta este primul nostru copil. Avem o gramadă de demo-uri în studio, rezultate din tot felul de întâmplări reale din viața noastră și asteptăm de mult să împartășim arta care iese din relatia noastră”, declară JO care astfel iși cântă public povestea de iubire pe care o are de doi ani cu Juno.      

Muzica ne-a adus împreuna și e de datoria noastră să dăm muzicii înapoi ceva, așa că sigur vor mai urma și alte proiecte în doi”, promite Juno care se simte recunoscător ca poate lucra împreuna cu iubita să, ca pot învața unul de la celalalt și pot crește împreună frumos și din punct de vedere artistic, nu numai personal. 

Lansarea piesei “Caută-mă” va fi sărbatorită odata cu ziua de naștere a protagonistei JO cu un party cu muzica live si iz de mare la care vor fi prezenti prieteni, celebrităti, familie și toți apropiatii artistei.  

O coproducție HaHaHa Production și Cat Music, “Caută-ma” este compusă de Dorian și Juno și produsă de Lucian Naghy, Florin Boka, Smiley si Șerban Cazan. 

FULLSCREEN
JO și Juno își cântă și arată iubirea in “Caută-mă”, prima lor piesa împreună
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies