Abba se reunește după 39 de ani de pauză și promite un show și piese noi

Abba se reunește după 39 de ani de pauză și promite un show și piese noi
Abba a fost activă din 1972 până în 1982. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 26 August 2021
Data actualizare: 26 August 2021
Una dintre cele mai de succes trupe muzicale din istorie, în ciuda scurtei perioade în care a activat, se întoarce cu un show de zile mari. Membrii formației Abba au lansat piese noi, 39 de ani după ce au decis să ia o pauză.

Aproape 4 decenii le-au trebuit compenților trupei Abba să lase orgoliile deoparte și să se reunească într-un show-tribut despre cariera lor. Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson și Anni-Frid Lyngstad vor cânta din nou împreună într-un film documentar – Abba Voyage – cu holograme, în care ei se vor prezenta în fața publicului așa cum îi cunoșteau fanii în tinerețe.

Spectacolul va prezenta avatarurile Abba care vor cânta și să vor vorbi publicului. Va fi ca și cum ai face un pas înapoi în timp pentru cei care privesc”, a spus o sursă din anturajul formației, care a precizat că evenimentul va avea loc la începutul lunii septembrie.

Björn (76 de ani), Benny (74 de ani), Agnetha (71 de ani) și Anni-Frid (75 de ani) au întrerupt colaborarea în 1982, când au anunțat că vor să ia o pauză de câțiva ani. Ultimul lor concert live a fost în Japonia, în 1980.

Unul dintre motivele destrămării formației a fost tocmai succesul de care s-au bucurat cei 4. După mulți ani în care au cântat împreună și au ajuns să se cunoască în cele mai mici detalii, Benny și Frida s-au căsătorit în 1978. 

Doar 3 ani au rezistat împreună în viața de zi cu zi. Björn și Agnetha s-au căsătorit în 1972, dar s-au separat în 1979. Au continuat să cânte împreună, dar era evidentă ruptura dintre ei. Unul dintre motive a fost ambiția fetelor de a avea cariere solo.

În cariera lor, începută în 1972, cei 4 au vândut peste 500 de milioane de albume.

Fotografii: Getty 

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies