Adda lansează o nouă piesă de suflet: „Grădina”

Adda lansează o nouă piesă de suflet: Grădina
Citeste mai mult despre: Adda, piesa de suflet,
Autor: Redactia
Data publicarii: 22 Ianuarie 2020
Data actualizare: 22 Ianuarie 2020
Adda lansează un nou episod muzical „Grădina”, care se va regăsi pe primul album din cariera artistei  – „Artă, viață și iubire”.

Scrisă și interpretată în stilul unic al Addei, „Grădina” este un single sincer și emoționant, ce are în spate încă o lecție de viață.

Îndrăgita artistă a scris această piesă ca pe niște sfaturi pentru fiul ei, Alex.

Piesa este un îndemn emoționant: închide ochii, retrăiește-ți copilăria, bucură-te de momentele petrecute alături de toți cei dragi și niciodată nu îți uita rădăcinile. 

„«Grădina» e o piesă pe care am scris-o pentru Alex, băiețelul meu. O să înțeleagă mesajul când va crește. Versurile sunt niște sfaturi pe care orice mamă le are pentru copilul ei. Să fie puternic, să își urmeze visurile, să nu își uite rădăcinile. Să aleagă în viață cu inima ca să fie fericit. Să nu-i fie frică de nimeni și nimic.”, mărturisește Adda.


În septembrie, Adda a lansat intro-ul ce anunța primul album din carieră, un material plin de sensibilitate, cu versuri ce te transpun într-o călătorie a creației, în care emoțiile și muzica împart același glas. 

Au urmat piese precum „Ce am cu tine”, „Cum doare o inimă”, „A fost odată ca-n povești”, „Răsărit” și „Plâng în hohote”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies