Adrian Nartea, rol într-un videoclip de dragoste. „Mă întreb pe câți tineri îi va inspira această piesă”

Adrian Nartea, rol într-un videoclip de dragoste. Mă întreb pe câți tineri îi va inspira această piesă
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 11 Noiembrie 2022
Data actualizare: 11 Noiembrie 2022
După ce recent a anunțat că joacă într-o piesă de teatru, Adrian Nartea vine cu o nouă surpriză pentru fani. Actorul face echipă cu LIA, o voce nouă în industria muzicală românească, și lansează piesa „Aleea din colț”.

L-am văzut dur și răzbunător în serialul Vlad, iar acum avem ocazia să-l vedem visător și în ipostaze romantice alături de o tânără cântăreață. Adi Nartea a acceptat un rol în videoclipul piesei „Aleea din colț”, cântată de Lia. Personajele își spun povestea de dragoste, printre pași de dans. Ea îi vorbește prin muzică, el prin poezie.

„A fost o plăcere și o provocare să mă pot pune în pielea unui personaj pe care eu îl admiram acum 30 de ani. Am fost fascinat de apariția lui Ion Caramitru recitând în videoclipul Loredanei Groza. Uite, acum am ajuns în momentul în care să pot să fac și eu o reeditare a nostalgiei alāturi de LIA și mă întreb pe câți tineri îi va inspira această piesă. Știi că se spune că nu este bine să-ți retrăiești amintirile pentru că ele nu vor avea aceeași valoare, dar poți crea altele care să semene cu cele de acum 30 de ani. Sunt onorat că am făcut parte din acest proiect al LIEI, care este pe cât de frumoasă, pe atât de talentată. Să fie cu succes și Doamnele ajută!”, a spus Adrian Nartea, potrivit kissfm.ro

„Superb clip, superbă melodie și o colaborare extraordinară!”, Frumoasă melodie, frumoase versuri. Lia are o voce minunată, iar Adrian Nartea recită cu mult romantism. Felicitări!”, „Wow ! Cât de frumos, liniștitor ! O voce atât de caldă, vibrantă și plăcută !”, sunt doar câteva dintre reacțiile admiratorilor. 
Cine este Lia, cântăreața din Oradea care vrea să cucerească topurile muzicale

„Eu sunt un artist la început de drum. Am lansat prima piesă în această vară, iar aceasta este a doua. Îi mulțumesc lui Adi pe această cale. Eu sunt din Oradea, dar m-am mutat în București de vreo 4 ani. Lumea spune că accentul încă mă dă de gol. Bucureștiul are mai multe oportunități (nr. pe partea de muzică) de asta m-am și mutat aici. Am 23 de ani. Am terminat Liceul de Arte în Oradea, apoi am venit aici la facultate (Litere, Studii Europene), care a fost de fapt un pretext pentru a-mi îndeplini visul cu muzica”, a spus ea în emisiunea La Măruță. 

Vezi mai multe detalii în materialul video de mai jos

Sursă foto: Instagram/ lia_nostalgia, Adi Nartea 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies