Adrianna lansează primul single din carieră: „Sufletul meu”

Adrianna lansează primul single din carieră: Sufletul meu
Data publicarii: 29 Septembrie 2020
Data actualizare: 29 Septembrie 2020
După ce a cucerit publicul în sezonul 9 al emisiunii concurs „Vocea României”, Adrianna, fiica cea mică a lui Adi Minune, lansează primul single din carieră. 

Compusă de către Costi Ioniță alături de Alina Manolache, „Sufletul meu” i se potrivește perfect Adriannei, datorită timbrului său vocal deosebit.

„Sunt foarte emoționată că lansez primul meu single în care mi-am pus tot sufletul, de aici și numele piesei. Sunt nerăbdătoare să împărtășesc acest moment cu voi și să vedeți cum a ieșit. Vă iubesc mult și keep spreading the love”, spune Adrianna. 

O declarație pusă pe note muzicale, „Sufletul meu” este o piesă dedicată tuturor celor care și-au găsit fericirea sau sunt în căutarea ei. Single-ul este însoțit de un videoclip ce dezvăluie atitudinea sexy și glamorous a artistei. 

Adrianna (Simionescu) provine dintr-o familie în care talentul muzical nu lipsește, fiind fiica cea mică a lui Adrian Minune. La vârsta de 16 ani, l-a avut mentor pe Horia Brenciu în cadrul uneia dintre cele mai populare emisiuni concurs unde a ajuns până în semifinale.

Vezi și: Masked Singer e pe TikTok
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies