Alexa Dragu, cântăreața care s-a remarcat la „Vocea României, lansează piesa „Dansează”

Alexa Dragu, cântăreața care s-a remarcat la Vocea României, lansează piesa Dansează
Citeste mai mult despre: alexa dragu, muzica, Vocea Romaniei,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 30 Iulie 2021
Data actualizare: 30 Iulie 2021
Anul acesta a fost unul de mare succes pentru Alexa Dragu, fostă concurentă la Vocea României. Cântăreața este la cea de-a cincia piesă, pe care o lansează în 2021. 

„Dansează” este o piesă pop energică, ideală pentru playlist-urile de vară, ce a fost compusă de Alexa Dragu, împreună cu Eduard Santha și Marius Pop.

Așa cum ne-a obișnuit, piesa este o introspecție, inspirată de experiențele de viață ale artistei și de personalitatea sa. Această melodie este o dedicație către cea mai mare pasiune a Alexei, care întotdeauna o ajută să treacă peste probleme și îi ridică moralul, mai precis muzica: „Dar dacă treceți eu tot cânt, / Până nu mai am niciun gând ... Când muzica e tare, / Tristețea piere fir cu fir”, reacția naturală a muzicii fiind chiar actul eliberator al dansului: „Și se dansează până-n zori, / Dansează până zbori, / Când ești cu capu-n nori. / Și se dansează în mașină, / Până se face iar lumină”.

În privința piesei, Alexa a declarat: „Piesa aceasta a fost inspirată de o noapte albă-n orășelul meu de suflet, alături de prietenii mei. De fiecare dată când o ascult și cânt, văd iar străzile goale, dar pline de râsete când mergem dintr-un local în altul, mă văd cântând în pasaj și adunând tot mai mulți petrecăreți, din 3 ne-am făcut 5, apoi 15 și am dansat până am zburat, până la lăsarea zorilor și încă puțin”.

Mesajul piesei a fost adus la viață sugestiv prin artwork-ul realizat de Eliana Bogdan și lyric video-ul semnat de Dorck.

La doar 21 de ani, Alexa Dragu are deja o poveste de viață fascinantă. Muzica a fost pasiunea ei încă din copilărie, iar la 14 ani aceasta a cântat pentru prima dată în fața unui public larg. Iubirea sa față de muzică a determinat-o pe artistă să-și depășească frica de scenă și a reușit să impresioneze cu vocea ei la Vocea României, unde a făcut parte din echipa Irinei Rimes până în semi-finală. În prezent, Alexa este studentă la Sociologie în limba engleză în cadrul Universității București.

Sursă foto: Instagram/ alexa dragu

Vezi și: 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies