Alexandra Stan a lansat "Take Me Home", o piesă emoționantă de dragoste

Alexandra Stan a lansat  Take Me Home , o piesă emoționantă de dragoste
Citeste mai mult despre: Alexandra Stan, Take Me Home,
Data publicarii: 05 Mai 2020
Data actualizare: 05 Mai 2020
Melodia „Take Me Home” este lansată în varianta live, fiind ambalată într-un live session filmat în București, în urmă cu câteva luni și realizat de către Cătălin Dardea. 

Într-un decor minimalist, alături de Mircea Steriu la chitară, Alexandra Stan ne introduce într-o stare de visare, în care ne lăsăm ghidați de muzică și versuri.

În urmă cu câteva săptămâni, Alexandra Stan a lansat EP-ul „Obsesii The Remixes”, cu 3 variante remixate de către AlbWho, Village și Nomad Music, dar și o varianta acustică a piesei „Obsesii”.

Alexandra și-a făcut debutul în muzică alături de MediaPro Music, când a lansat single-ul “Lollipop / Parăm Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri că “Mr. Saxobeat”, “Lemonade” sau “Get Back (ASAP)”.

La 10 ani distanță, artista a reintrat în portofoliul Universal Music România & MediaPro Music. Alexandra Stan a cucerit întreagă lume cu hitul „Mr. Saxobeat”, iar anul acesta aniversează 10 ani de activitate muzicală. 

Alexandra este și singură artista din România a cărei piesă, „Mr Saxobeat”, a fost interpretată de un alt star internațional, Selena Gomez.

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 6: Maximilian: "la 12 ani am câștigat prima mie de euro"
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies