Alexandra Stan colaborează cu Apple Music pentru campania „4 luni gratuite de Apple Music”

Alexandra Stan colaborează cu Apple Music pentru campania bdquo;4 luni gratuite de Apple Music
Citeste mai mult despre: Alexandra Stan, apple music,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 13 August 2020
Odată cu lansarea single-ului „Tikari”, Alexandra Stan a anunțat campania prin care fanii pot urmări conținut exclusiv pe platformă, în momentul în care își activează contul Apple Music prin cele patru luni gratuite.

Pe parcursul a 30 de zile, publicul va beneficia de conținut exclusiv urcat săptămânal pe platforma de streaming Apple Music și creat special de către Alexandra Stan. Fanii pot vedea în aplicația Apple Music: de la making-of-ul videoclipului „Tikari”, la un interviu, playlist-uri create special, un dance video, dar și multe alte surprize.

Citește și

Campania „4 luni gratuite de Apple Music” se desfășoară pe parcursul lunii august și este disponibilă în șase țări din Europa, printre care și România.

Alexandra Stan a lansat recent single-ul „Tikari”, în colaborare cu LiToo, pentru care a filmat un videoclip în orașul său natal, Constanța. Printre metaforele folosite se numără și ipostaza de Mica Sirenă a anului 2020, într-un styling electrizant realizat de către Ovidiu Buta. Urban-flirty, chica-rica Alexandra apare în videoclip și însoțită de o gașcă super cool, formată din patru dansatori și coregrafi români, totul atent supravegheat de către echipa de producție Loyal Trip Cartel.

Vezi și: (P) OAMENII din TARA FAGARASULUI powered by SUZUKI
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies