Alexandra Stan face echipă cu Nervo și lansează piesa „Come into my world”

Alexandra Stan face echipă cu Nervo și lansează piesa Come into my world
Citeste mai mult despre: Alexandra Stan, come into my world, nervo,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 07 Iulie 2021
Data actualizare: 07 Iulie 2021
Alexandra Stan ne surprinde cu o nouă piesă în engleză, de data aceasta, în colaborare cu faimoasele surori DJ din Australia, Nervo. O piesă dance ideală pentru a da startul petrecerilor de vară cu ritmul ei fresh si vibe-ul de anii 80, care te invită fără doar și poate pe ringul de dans. 

Piesa a fost scrisă de Liv și Mim, surorile Nervo, care au compus muzica alături de celebrul DJ și producător olandez-turc Ummet Ozcan. Mix-ul și master-ul cântecului au fost relizate de Manuel Riva, care a mai colaborat în trecut cu Alexandra Stan pentru piesa „Miami”.

În piesă, Alexandra Stan cântă despre o „invitație” în lumea ei, mai precis despre o invitație de a da o șansă unei povești de iubire să se materializeze, chiar dacă succesul nu este garantat. 

Videoclipul, plin de culoare și moțiune, realizat de Bmabid, în regia Ralucăi Netca și cu Alex Chițu ca DoP, le are pe Alexandra Stan si surorile Nervo în prim plan. Alexandra apare însoțită și de un grup de dansatori pe parcursul clipului. Debutând cu un „prezentator” care le introduce pe artiste, videoclipul se mulează ca o mănușă pe vibe-ul piesei și transmite publicului nostalgia anilor 80.

foto: PR Universal Music; Instagram Alexandra Stan

Vezi și: Genul programului: fotbal! EURO 2020 se vede la PRO TV și pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies