Alexandra Stan, primul concert live după o pauză de un an

Alexandra Stan, primul concert live după o pauză de un an
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 07 Aprilie 2021
Data actualizare: 11 Aprilie 2021
Alexandra Stan își invită fanii din întreaga lume într-un concert live, pe 15 aprilie, la ora 21.00, prin cadrul unei platforme online. 

Deși pandemia a afectat industria muzicală, artiștii s-au adaptat la noua realitate, astfel că interacțiunile cu fanii au loc online, în special prin social media. Acum, prin Netbox, Alexandra susține primul concert live după o pauză de un an.

„Am emoții de parcă ar fi pentru prima dată când susțin un concert. Am simțit că e momentul să retrăiesc alături de fanii mei bucuria unui show, chiar dacă de data asta este făcut într-un alt mod. Eu mă pregătesc intens pentru 15 aprilie, fac repetiții cu trupa zilnic, vreau să fie o experiență frumoasă pentru fanii mei din întreaga lume”, spune Alexandra Stan. 

În cadrul concertului, Alexandra va cânta cele mai recente single-uri, precum „Aleasa”, „Take Me Home”, dar și hiturile „I did it, Mama” și „Mr. Saxobeat”. Fiind vorba de un concert online, biletul este 30.

foto: PR; Instagram Alexandra Stan

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies