Alexandra Ungureanu lansează împreună cu actorul Marius Manole „Iarna mea”, o poveste magică electro-pop

Alexandra Ungureanu lansează împreună cu actorul Marius Manole bdquo;Iarna mea , o poveste magică electro-pop
Autor: Redactia
Data publicarii: 12 Decembrie 2018
Data actualizare: 12 Decembrie 2018
Muzica este compusă de către artistă împreună cu Sebastian Lazăr și Vlad Mazarel, textul este scris de către Ionuț Petica, iar videoclipul, regizat de către Raluca Netca, este filmat în cea mai mare arhivă de muzică românească a tuturor timpurilor, Electrecord.

Mi-am dorit să mai adaug în repertoriu niște cântece noi potrivite perioadei sărbătorilor de iarnă, care este preferata mea din an. De fiecare dată ascult cu plăcere colindele tradiționale românești sau pe cele din repertoriul internațional, pe care le știe toată lumea, dar parcă e loc și de ceva nou. «Iarna mea» este o poveste de iubire între realitate și magie ce are că fundal iarnă. Ea îl cere înapoi pe iubitul plecat, îi face vrăji de dragoste ce leagă pe vecie. Piesa combină influențe tradiționale, ca linie melodică și text (prelucrează mitul Dragostelor) cu un sound urban, fresh. Așadar, îi mulțumesc poetului Ionuț Petica pentru acest text minunat! Sunt foarte încântată și onorată de colaborarea cu Marius Manole, e o voce care transmite multă emoție de la respirație până la strigat, e un artist care mă inspiră foarte mult”, mărturisește Alexandra Ungureanu.

Mă bucur foarte mult că am colaborat cu Alexandra pentru acest proiect, că am putut contribui la realizarea melodiei «Iarna mea» și că am recitat această poezie urbană”, adaugă Marius Manole.

În urmă cu mai puțin de două luni, Alexandra Ungureanu a lansat „Vântule”, piesă inspirată din experiențele și trăirile personale ale artistei. În aprilie 2018, a colaborat cu Marius Moga pentru „Bate, bate”, single ce explorează un sound future-pop cu subtile influențe etno și recompune o imagine nouă a esteticii autentic românești.

Actor al Teatrului Național București din 2002, Marius Manole a absolvit în 2001 Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași. A jucat în spectacole precum „Un prinț și jumătate”, „Visul unei nopți de vara”, dar și în diferite scurt sau lungmetraje.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies