Alina Dincă, vocal coach în echipa lui Smiley la Vocea României, a lansat un cover după piesa "Acasă"

Alina Dincă, vocal coach în echipa lui Smiley la Vocea României, a lansat un cover după piesa Acasă
Citeste mai mult despre: Alina Dinca, cover, Smiley, vocal coach,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 21 Aprilie 2020
Data actualizare: 21 Aprilie 2020
Alina Dincă, vocal coach în echipa lui Smiley la Vocea României a lansat, alături de trupa ei, un cover după piesa "Acasă". 

Alina Dincă, solista care îi este alături lui Smiley la Vocea României a lansat, alături de trupa ei "Stereo Boulevard", un cover după piesa acestuia "Acasă".  

Citește și: Smiley, poză rară alături de iubita lui, de Paște. Cum au reacționat fanii

"Smiley este o inspirație în orice moment, pentru toată lumea. Mulți dintre noi ne-am regăsit în versurile lui încă din copilărie, iar asta înseamnă că muzică lui a reușit să ajungă nu numai la urechile noastre, ci și în suflete. Ne-am oprit la "Acasă" pentru că, pentru noi, a fi acasă înseamnă împreună , în familie, cu oameni dragi și îmbrățișări, cu zâmbete, prieteni și multă, multă dragoste, iar versurile acestei piese reflectă întocmai tot ceea ce ne lipsește în această perioada. Ne este dor de ACASĂ", a declarat aceasta. 


Alina Dincă spune că această perioadă îi afectează în mod direct pe artiștii din România, dat fiind faptul că s-au anulat o mulțime de concerte și că aceștia nu mai pot participa la diverse evenimente din cauza pandemiei. 

"Este o perioada extrem de grea pentru noi. Toți cei care lucrează în acest domeniu și își câștigă pâinea din evenimente private sau concerte, sunt foarte afectați. Încercăm să ne încurajăm în fiecare zi unii pe ceilalți, că va trece și că nu mai e mult…doar că de fapt, nu știe nimeni când se va termină. Ne ocupăm timpul cu muzică și asta ne hrănește în fiecare zi". 

"Chiar înainte de a începe toată nebunia asta cu virusul, am terminat de înregistrat un material de prezentare care cuprinde 33 de piese de facturi diferite, care vor fi împărțite în 4 colaje. Am reușit să terminăm și filmările și sperăm că în cel mai scurt timp să va putem prezența acest material la care au lucrat mai bine de 20 de oameni. Producția muzicală este asigurată de Lupu Alexandru-George în studioul ADAPT.iNK SOUND, iar de video se ocupă “Dare film&photography", spune Alina. 

"Suntem încrezători și avem speranța că ne vom revedea curând, bucurându-ne împreună la cele mai țări petreceri. Până atunci, așteptăm să ne fiți alături și să ne ascultați în continuare muzică", a încheiat aceasta. 

Trupa Stereo Boulevard a luat naștere în anul 2017 și este una dintre cele mai complexe trupe de cover-uri din România, avându-i că instrumentiști pe Nicu Lichirie(tobe), Ciprian Răducanu(bass), Adrian Cojocaru(percuție), Ricardo Dumitru(chitară), Stefanica Gheorghe(violoncel), Mihai Păun(pian) și că soliști pe Alina Dincă(antrenor vocal echipa Smiley) și Paul Batinas(semifinalist echipa Smiley sezonul 7). 

Vezi și: Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 4: Alvarez, criza de identitate
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies