Alina Eremia lansează clipul piesei „Printre cuvinte”

Alina Eremia lansează clipul piesei Printre cuvinte
Citeste mai mult despre: Alina Eremia, „Printre cuvinte”,
Autor: Redactia
Data publicarii: 09 Octombrie 2019
Data actualizare: 09 Octombrie 2019
Alina Eremia lansează clipul piesei „Printre cuvinte” - o melodie extrem de personală, inspirată chiar din viața ei.

„De multe ori ne e teamă să spunem anumite lucruri de frică sau ca să nu îl rănim pe celălalt, dar asta face mai mult rău pe termen lung”, spune Alina, care crede foarte mult în importanța comunicării într-o relație.

„Printre cuvinte” 

Videoclipul a venit și cu o serie de provocări pentru artistă. „Clipul piesei <<Printre cuvinte>> este unul minimal, iar elementele vizuale sugerează dezechilibrul pe care îl provoacă lipsa de comunicare dintr-o relație și cât de mult ne distanțează. Provocarea a fost să-mi mențin stabilitatea pe bârna de gimnastică, de 10 cm lățime, dar mi-am dorit foarte tare să reușesc să filmez câteva cadre.

Vreau să le mulțumesc lui San (regizor), Alex Mureșan (D.O.P.) și echipei de producție, alături de care am reușit să pun în scenă ideile. Sunt entuziasmată de rezultat! Le mulțumesc oamenilor care s-au înscris la casting și au fost prezenți pe set. Au fost foarte implicați și atenți la toate indicațiile regizorului”, a spus Alina.

ALINA EREMIA

Alina Eremia este o cântăreață care reușește să ajungă mereu în vârful topurilor, are o putere uimitoare de a se reinventa. Artista este cântăreață, actriță și fost membră a trupei LaLa Band și a reprezentat România în concursul de juniori Eurovision 2005 cu piesa „Țurai". Alina a jucat în serialul „Pariu cu viața”.

Alina a studiat pian la Școala de Muzică și Arte Plastice. De asemenea, a dublat pentru Disney România fiind vocea lui Pocahontas în „Pocahontas I” și „Pocahontas II: Călătorie spre o nouă lume” și vocea lui Belle în „Frumoasa și Bestia”, „Frumoasa și Bestia: Crăciunul fermecat” și „Lumea Magica a lui Belle”.

Printre cele mai îndrăgite și apreciate piese ale artistei se numără: „Doar noi” feat. Mark Stam cu peste 15 milioane de vizualizări pe Youtube, „Tatuaj” cu peste 13 milioane de vizualizări, „De sticlă” cu peste 10 milioane de vizualizări, „69” cu peste 6 milioane de vizualizări.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies