Alma Nicole, finalista lui Tudor Chirilă de la Vocea României, a lansat primul ei single

Alma Nicole, finalista lui Tudor Chirilă de la Vocea României, a lansat primul ei single
Alma Nicole (Boiangiu) a fost finalistă la Vocea României în 2018
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 10 Octombrie 2020
Data actualizare: 10 Octombrie 2020
Alma Boiangiu, care s-a lansat în muzică sub numele Alma Nicole, a pus mult suflet în primul single lansat recent. Piesa este însoțită și de un videoclip emoționant, regizat de Ciprian Iacob, producție independentă, filmat în București în vara anului 2019. 

A fost un proiect realizat în familie și cu prieteni, în care am pus mult suflet. Sunt emoționată și abia aștept reacțiile oamenilor! Vreau să-i mulțumesc încă o dată mamei mele pentru că m-a încurajat să-mi compun propriile piese. Ea a jucat un rol vital în parcursul meu ca muzician”, a spus Alma. 

Ascultă piesa AICI!

Videoclipul a putut fi văzut în avanpremieră pe acoperiș la Deschis Gastrobar în cadrul festivalului de film “Bucharest Film Awards”, în deschiderea căruia Alma a cântat. Evenimentul a avut loc pe 24 septembrie și a fost sold out. 

“The Reason” a fost înscris la festivaluri de film și urmează să fie vizionat în mai multe țări europene. “Piesa vorbește despre motivul pentru care este atât de greu să te desprinzi de o persoană, deși toți sorții sunt potrivnici și cât de ușor ne este să uităm ce am învățat la o simplă atingere familiară...” 

Proaspăt întoarsă în București după ce a filmat material video nou, Alma Nicole pregătește mai multe surprize fanilor în viitorul apropiat.

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 15: Declarațiile lui Paul Diaconescu despre George Burcea
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies