AMNA și Dorian Popa au lansat „Cealaltă ea”, o piesă despre acele femei care nu acceptă să fie trei în relație

AMNA și Dorian Popa au lansat bdquo;Cealaltă ea , o piesă despre acele femei care nu acceptă să fie trei în relație
Citeste mai mult despre: Amna, Cealalta ea, Dorian Popa,
Data: 14 Mai 2020
AMNA colaborează din nou cu Dorian Popa și lansează „Cealaltă ea”, un single ce are la bază o poveste între el, ea și „cealaltă ea”.

Compusă și produsă de către artistă împreună cu Robert Toma și Alex Parker, piesa „Cealaltă ea” scoate la suprafață două lucruri esențiale în iubire: timpul și sincronizarea perfectă. Iubirea nu își alege un moment perfect, ci pur și simplu se întâmplă, iar atunci când apare în viața ta, ori ești pregătit să o primești, ori nu.

Este extraordinar cum vocile noastre se îmbină de fiecare dată și avem această chimie muzicală puternică. «Cealaltă ea» este a treia colaborare cu Dorian, în care am foarte mare încredere. Piesa este despre women empowerment, despre acele femei care nu acceptă să fie trei în relație, care se respectă și merg înainte, pentru că merită mult mai mult. Pentru videoclip, am mers la mare, a fost un moment impresionant. Îmi era foarte dor să simt că îmi reiau viața de dinainte de carantină, să îmi văd echipa și să lucrăm din nou ca înainte”, povestește AMNA.

Videoclipul, în regia lui Silviu Mîndroc, a fost filmat într-un cadru romantic, la malul Mării Negre. Protagoniștii clipului sunt AMNA și Dorian Popa, iar frumoasa artistă joacă rolul femeii îndrăgostite, care nu acceptă ca bărbatul pe care îl iubește să o mai poarte încă în gândurile sale pe „Cealaltă ea”.
 

Vezi și: Facem Level – episodul 2: Mădălin dovedește că distracția nu ține cont de trofee în Brawl Stars

            
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO