AMNA și Dorian Popa lansează piesa „Banii”, un single care îți rămâne întipărit în minte

AMNA și Dorian Popa lansează piesa bdquo;Banii , un single care îți rămâne întipărit în minte
Citeste mai mult despre: Amna, Banii, Dorian Popa, single,
Data: 28 Martie 2019
Piesa și clipul au un mesaj puternic și aduc la suprafața o problemă a societățîi de astăzi – banii, dar și ignoranța față de cel mai important lucru de pe Pământ: iubirea.  

Sunt deja la a doua colaborare cu Dorian și mă bucur foarte mult că am lucrat împreună pentru acest single. Cum i-am trimis piesa, a fost foarte încântat și am știut că o să iasă totul super. Vocile noastre se îmbină perfect, am scris cu mare drag la această piesă și ne dorim foarte mult ca publicul să șție că banii nu sunt cei mai importanți, iar dragostea contează cel mai mult. Toată lumea ar trebui să înțeleagă acest lucru”, declară AMNA.  

"Mă bucur mult pentru a doua colaborare cu AMNA. La aproape 2 ani de la «Nu poți să mă uiți», iată că acum venim cu «Banii». Și nu puteam alege altă zi de lansare decât ziua în care am la Cinema Pro concertul Hatz Show. Sperăm că piesa «Banii» să o urmeze pe prima surioară și să depășească 40 de milioane de vizualizări", adaugă Dorian.

AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell me why”, „În oglindă” (feat. Robert Toma), și „Arme” (feat. What’s UP), care au reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România.

Anul acesta, artista a lansat „De Câte X Vrei Tu” și a colaborat cu Robert Toma pentru „Aproape cel mai departe”.
La începutul lui februarie, AMNA a lansat „14 februarie”, un single compus chiar de ea, despre iubirea adolescentină pasională, cu fluturi în stomac și multe emoțîi. În urmă cu o lună, artista a lansat „Ce rămâne de făcut”, feat. KEED de la Șatră B.E.N.Z.

Actor, prezentator TV, cânțăreț, vlogger, entertainer, Dorian Popa a lansat numeroase hituri de-a lungul timpului, dintre care amintim „Hâtz” (feat Shift), „Când lumea e rea” (feat Ioana Ignat), “Buze” (feat What’s UP), „Bună, ce mai zici?” și “Sare pe rană” (feat RUBY).

Dorian Popa a reușit să ajungă la 1.000.000 de abonați pe canalul lui de YouTube, iar vlogurile zilnice pe care le postează adună câteva sute de mii de vizualizări și întră instant în topul celor mai populare clipuri.

Devenit un trademark pentru Dorian, artistul mai adaugă acum în portofoliu și Hâtz Show, un show-eveniment - două ore explozive, cu elemente exclusive, invitați speciali și provocări inedite.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO