Anda Adam, un proiect plin de energie, lansat alături de MR.VIK! Artista e mai sexy ca niciodată

Anda Adam, un proiect plin de energie, lansat alături de MR.VIK! Artista e mai sexy ca niciodată
Data publicarii: 30 Iulie 2021
Data actualizare: 30 Iulie 2021
Pe 30 iulie se lansează Friday Raggaeton, un nou proiect muzical! Anda Adam și MR. VIK vin cu Toca Toca!

MR. VIK și Sprint Music, mai sexy și mai cu talent ca niciodată! Și-au unit forțele și împreună lansează un nou concept pe piața muzicală: Friday Raggaeton. Asta înseamnă că săptămânal, în fiecare vineri la ora 11:00, pe canalul de youtube Sprint Music și pe site-ul welovemusic, se va lansa câte o piesă de referință! Iar acum, la debutul proiectului Friday Raggaeton, prima melodie este un feat de excepție, cu MR. VIK și Anda Adam – Toca Toca!

“Începând de azi, 30 iulie, eu, alături de Sprint Music, începem proiectul Friday Raggaeton, de care sunt foarte încântat. Ideea este că în fiecare vineri vom lansa câte o piesă cu un mini clip pentru acest proiect.  Vom face piese în stilul meu, Reggaeton, cu balcanic vibe. Prima colaborare este cu Anda Adam pentru piesă “Toca Toca” pe care am făcut-o de multă vreme, e pe balans, pe dancing, pe nebunie. Clipul e mai de club, așa că stați cu ochii pe noi, nu doar acum, ci în fiecare vineri pentru că Friday Raggaeton va fi pe val!”, spune MR VIK.

“Piesa cu MR.VIK mă reprezintă! Este pe un vibe foarte bun, are o energie mișto, așa cum suntem și noi și sunt convinsă că această colaborare este de succes. Nu are cum altfel! Amândoi transmitem o energie pozitivă prin piesele pe care le facem și abia așteptăm să lansăm “Toca Toca”, să danseze lumea pe ea!”, spune Anda Adam, care din această toamna este implicată într-un proiect de mare anvergură în televiziune.

Vezi și: Wine Trips Romania – Ep.3 Povestea Cramei Viile Metamorfosis


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies