Andra, Dony şi Matteo își așteaptă fanii la poarta „online” și lansează „Barcelona”

Andra, Dony şi Matteo își așteaptă fanii la poarta online și lansează Barcelona
Citeste mai mult despre: Andra, andra barcelona, Barcelona, dony, Matteo,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 22 Octombrie 2020
Data actualizare: 22 Octombrie 2020
Începând cu data de 22 octombrie călătorim muzical alături de Andra, Dony si Matteo până în Barcelona! Melodia lansată de către trei cei artişti ne duce cu gândul la celebrul oraş, o încântare pentru ochi şi suflet.

Plaje însorite, un oraș cu arhitectură splendidă și bulevarde pietonale largi; nu este deloc surprinzător că i-a inspirat pe Andra, Dony și pe Matteo să cânte despre o vacanță în peninsula iberică. Noul single este în limba engleză și ne duce cu gândul la vacanțele relaxate de care ne bucuram nu demult, inainte ca pandemia Covid-19 să schimbe normalitatea cu care eram obișnuiți.

„Barcelona este orașul meu preferat din Europa! De câte ori am ajuns acolo, în vacanță, mi s-a părut că timpul stă în loc. Este destinația perfectă pentru cupluri și nu numai, iar în această perioadă în care, pentru siguranța noastră și a celor din jur, am stat acasă, i-am dus foarte mult dorul. Sper ca piesa să aducă în sufletele fanilor bucuria pe care o aduce o escapadă cu persoana iubită și să ne ajute să privim cu optimism spre viitor”, a spus Andra.

„Piesa Barcelona prelungește vara, sentimentul de libertate și aventură. Asta e dorința noastră, de a pune vara într-o piesă care să te facă să dansezi, să visezi. Este o colaborare la care țin mult, a fost o plăcere să înregistrez piesa și să filmez clipul cu Andra și cu Matteo”, a adăugat Dony.

„Nicio vară fără o vacanță de vis, nicio relație fără pasiune! Așa cred că trebuie să ne trăim viața și despre asta cântăm. Piesa Barcelona are influențe reggae și sound-ul exotic îmi definește bine stilul. Sper să fie un hit”, a încheiat Matteo.

Videoclipul a fost filmat în condiții deosebite de siguranță, adaptate noului context.

Vezi și: 13 ani de "La Măruță" cu invitați unul și unul, 13 ani plini cu energie, zâmbete și voie bună: Cele mai interesante momente din cei 13 ani de emisiune
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies