Andra pleacă în turneu cu show-ul Tradițional, iar prima escală e Londra

Andra pleacă în turneu cu show-ul Tradițional, iar prima escală e Londra
Citeste mai mult despre: Andra, concert Andra, turneu Traditional,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Martie 2019
Data actualizare: 06 Martie 2019
După succesul incontestabil de la Sala Palatului din București, Andra a decis să ducă spectacolul său de muzică populară – Tradițional – într-un turneu care cuprinde destinații din țară și din străinătate.

Primul spectacol va fi susținut de Andra la Londra, pe 17 martie 2019, la The O2 Arena, o sală sport multifuncțională din capitala Angliei. Turneul continuă în România, cu două reprezentații susținute în Bacău, unde artista a fost primită cu mare interes.

„Pe 6 și pe 7 aprilie suntem la Bacău. Aici am avut o experiență extraordinară că s-au vândut biletele în 24 de ore și organizatorii ne-au propus să mai facem o zi. Dacă este cerere, și mai ales de muzică populară, mă bucură tare mult lucrul acesta”, a declarat Andra în direct la Vorbește lumea. Imediat ce al doilea concert a fost anunțat, băcăuanii au epuizat biletele și pentru acest spectacol.

Artista a dezvăluit că pe 11 aprilie va cânta la Chișinău, în compania fraților Advahov, despre care spune că sunt foarte talentați. 

Citește și: Andra șochează din nou. Artista a reușit o performanță greu de egalat de către un alt artist român

Seria de concerte Tradițional a debutat în septembrie 2018, la Sala Palatului din București. Trei zile la rând, spectacolul s-a ținut cu casa închisă și a depășit așteptările organizatorilor. Spectatorii au putut urmări trei ore de muzică tradițională românească, interpretată de Andra împreună cu invitații săi și cu 40 de instrumentiști.

Anul acesta spectacolul în regia lui Adrian Batista va fi pus în scenă în toate regiunile țării, cu adaptări pentru ca publicul să resimtă valorile locale și să revadă artiștii cei mai iubiți ai zonei.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies