Andra și Smiley, primul loc în trending! Câte vizualizări are pe YouTube videoclipul „Doar vina ta”

Andra și Smiley, primul loc în trending! Câte vizualizări are pe YouTube videoclipul Doar vina ta
Citeste mai mult despre: Andra, doar vina ta, Smiley, YouTube,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 18 Octombrie 2022
Data actualizare: 18 Octombrie 2022
Au trecut șase zile de când Andra și Smiley au lansat melodia „Doar vina ta”, care a fost foarte bine primită de către public și care a reușit deja să cucerească toate topurile muzicale.

Dacă piesa se aude deja la radio, iar cele două vedete PRO TV au și cântat-o live la unele posturi de radio, pe internet videoclipul a ajuns deja numărul 1 în trending! Mai mult decât atât, în momentul redactării acestei știri, videoclipul „Doar vina ta” avea 2,5 milioane de vizualizări pe YouTube.

„Este o piesă pe care am compus-o cu dedicație pentru Andra, nu este prima făcută de mine pentru ea, însă este prima pe care o cântăm împreună. Ne dorim de mult timp să scoatem o piesă amândoi și iată că momentul acesta mult așteptat a venit acum, după 20 de ani de prietenie și proiecte comune. Andra a cântat cu SIMPLU, noi doi facem de atâta timp «Românii au talent», am lucrat împreună la «Vocea României» și la alte producții și tot căutam momentul potrivit pentru o piesă a noastră și iată că acum apare «Doar vina ta», care sperăm să cucerească”, a spus Smiley.

„E despre dragoste și fericire. Despre o dragoste pură, despre persoana cu care te simți complet atât dimineața la cafea, cât și seara când ajungeți acasă și vă uitați la film. Este despre momentul acela în care realizezi că îți dorești mai mult de-o viață cu omul de lângă tine. Când am înregistrat-o, am plâns, nu mi s-a mai întâmplat asta până acum. «Doar vina ta» este o melodie pe care o vei simți și asculta și tu cu nodul în gât și lacrimi în ochi”, a adăugat Andra.

Vezi și: Ne dăm în cărți S1E9 - ZDA
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies