Andreea Bănică, duet cu fiica ei, Sofia, de Crăciun: „Anul acesta am simțit că este momentul”

Andreea Bănică, duet cu fiica ei, Sofia, de Crăciun: bdquo;Anul acesta am simțit că este momentul
Andreea Bănică și fiica ei, Sofia. FOTO: YouTube
Autor: Dan L. Brumar
Data: 05 Decembrie 2020
Andreea Bănică dezvăluie cea mai așteptată colaborare din plan muzical. Artista cântă, pentru prima oară cu fiica ei, Sofia, o piesă care merge la suflet de Sărbători: Colinde de Crăciun.

Andreea Bănică a lansat, pentru prima oară alături de fiica sa, Sofia, un colaj sensibil ce conține cele mai frumoase colinde de Crăciun. Acest moment marchează și primul pas al Sofiei spre muzică. Fetița visa să cânte alături de mama sa pe marile scene de când avea doar câțiva anișori. 

Citește și

Clipul, lansat pe YouTube sâmbătă dimineață, surprinde relația specială pe care artista o are cu fiica sa, Sofia, și scoate în evidență legătura puternică și atât de frumoasă pe care un părinte o are cu copilul său.

Și eu, și Sofia, ne-am dorit să lansăm împreună o piesă de mult timp. Eu aș fi vrut cu mai mulți ani în urmă, însă era micuță și nu credeam că este pregătită. Anul acesta am simțit că este momentul, Sofia îmi spunea deja de ceva timp că își dorește să avem o piesă a noastră și probabil că în viitor ne vom gândi și la acest lucru. Am început cu acest colaj de colinde pe care sperăm foarte mult ca lumea să îl asculte acasă, alături de cei dragi, cu sufletele pline de iubire”, povestește Andreea Bănică. 

Ascultă piesa mai jos!

De-a lungul timpului, diva pop a lansat single-uri precum „De nebună”, „Ce vrei de la mine” (feat. Balkan), „Linda”, „Departamentul de relații” (feat. UDDI) și „Rain in July” ( feat. Jorge), ce au cucerit publicul. De asemenea, Andreea Bănică și-a surprins fanii cu piese și în limbă spaniolă sau engleză, printre care „Samba” și „Love in Brasil”, hituri care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și care au fost difuzate în Turcia, Franța, Israel, Africa de Sud, Republica Ceha, Croația, Canada și nu numai. 

Printre piesele de succes pe care Andreea le-a lansat se numără și „Fiesta”, „Sexy”, „În lipsa ta” (feat. What’s UP), „Rupem boxele” (feat. Shift), „Același iubit” și „Ale, Ale” (feat. Narcotic Sound). De asemenea, artista știe cum să îmbine perfect muzica și meseria full time de mamă prin vloggurile pe care le face pe propriul canal de YouTube.

Vezi și VIDEO: Cum arătau vedetele PRO TV acum 25 de ani? - Trending Review cu Daragiu - episodul 49

FULLSCREEN
Andreea Bănică, duet cu fiica ei, Sofia, de Crăciun: „Anul acesta am simțit că este momentul”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies