Andreea Banica lanseaza "Egoista", feat. Nonis G

Andreea Banica lanseaza Egoista , feat. Nonis G
Citeste mai mult despre: Andreea Banica, Egoista,
Autor: Redactia
Data publicarii: 21 Noiembrie 2018
Data actualizare: 21 Noiembrie 2018
Andreea Banică este "Egoista" în cel mai nou clip al său!

"De foarte multe ori atunci când iubești cu adevărat, devii fără să vrei egoist. Uneori iubirea, deși este cel mai pur sentiment, poate transformă un îndrăgostit într-o persoană care își dorește să păstreze partenerul doar pentru sine și să nu îl împartă cu nimeni. Aștept să-mi scrieți părerile voastre despre nouă mea piesă pe paginile mele de Facebook și Instagram", declara Andreea Bănică.

"<Egoista> este o piesă la care țin foarte mult. Colaborarea cu bunul meu prieten Laurențiu Duță, producătorul acesteia, a fost neașteptată și îmbucurătoare. Am scris aceste versuri pentru a capta <gelozia perfectă>în cadrul unei iubiri ideale", adaugă Andreea.
 
Femeia îndrăgostită, capabilă de orice pentru jumătatea ei, egoistă până la refuz când vine vorba de ceea ce îi aparține. De asemenea o reală plăcere să colaborez cu Andreea Bănică, o artista pe care o respect foarte mult", adaugă Nonis G. 

Anul trecut, Andreea Bănică a lansat "Ce vrei de la mine", "Linda" și "Departamentul de relații", iar în 2016, ne-a cucerit cu "Rain în July", piesă ce a generat peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Andreea Bănică a uimit publicul cu piese și în limba spaniolă sau engleză, printre care "Samba" și "Love în Brasil", single-uri care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și care au fost difuzate în Turcia, Franța, Israel, Africa de Sud, Republica Cehă, Croația, Canada și nu numai. 

 De-a lungul timpului, artista a mai lansat piese de succes precum "Fiesta", "Sexy", "În lipsa ta", "Rupem boxele", "Același iubit", "Shining heart" și "Ale, Ale".
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies