Arando Marquez lansează împreună cu MRB și What’s UP „DAI DUMA”

Arando Marquez lansează împreună cu MRB și What rsquo;s UP DAI DUMA
Autor: Redactia
Data publicarii: 08 August 2019
Data actualizare: 08 August 2019
Arando Marquez, DJ-ul care a mixat în deschiderea concertelor unor artiști internaționali precum ATB și Josh Gallahan, colaboreaza cu MRB (Mahala Rai Banda) și What’s UP pentru o piesă nonconformistă, fresh și super catchy.

O coproducție Cat Music și Golden Boy Society, „Dai duma” este compusa de MHB, What’s UP, Alex Velea, Arando Marquez și Răzvan Matache. 

Piesa este însoțita de un videoclip vibrant, fun, în care artiștii cânta și dansează ca la cea mai tare petrecere. „Acum un an de zile am început sa lucrez la piesa împreuna cu MRB (Mahala Rai Banda), dar a început cu adevarat treaba atunci când Alex Velea a ascultat piesa, prinzand contur la Golden Boy Society, echipa care m-a primit cu brațele deschise."

Dai duma” este despre o problema româneasca și aparent nemuritoare: iubirea față de o persoană de o altă etnie. Colaborarea cu What’s UP a venit o data cu momentul în care ascultam piesa și simțeam ca lipsește ceva. A ascultat-o și el și s-a hotarât pe loc să continuam piesa împreuna pentru ca se regasește. 

Sper ca toata lumea sa vada frumosul din acest single – amprenta lautareasca a celor de MRB, partea rap data de What’s UP, cât și trendul universal și ideea de trap”, declara Arando. „Ma bucur din suflet pentru aceasta colaborare cu Arando Marquez, Mahala Rai Banda și casa de producție Golden Boy Society". 

"Legenda spune ca mama este țigancă creștină și tata român evreu. Pâna ajunge rezultatul testului ADN va ofer o mostra din iubirea mea fața de toate etniile Pamântului”, marturisește What’s UP. Arando Marquez a cucerit topurile muzicale în 2011 cu piesa de debut „Shambala”, iar de atunci și-a păstrat parcursul ascendent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arando Marquez (@arandomarquez) on

Au urmat „Need Ya”, „No Me Dugas” (feat. Hevito), „Pina Colada”(feat. Oana Radu), piese care au adunat milioane de vizualizari pe YouTube.

Format din Sumanariu Robert, Vlad Nița și Aurel Ionița, MRB îmbina elemente muzicale din doua sate ale României: Clejani și Zece Prajini. Piesele Mahala Rai Banda au aparut pe compilații internaționale precum Bucovina Club (Germania), Balkan Bangers and Gypsy Beats (Marea Britanie), Balearic Bisquits (Danemarca), Balkanology (Africa de Sud) și au fost remixate și reinterpretate de Nouvelle Vague, Balkan Beat Box și Shantel.

De-a lungul timpului, What’s UP a cucerit topurile cu hituri precum „Bine”, „Taxi” și „La tine”, care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arando Marquez (@arandomarquez) on

 Anul trecut a fost pentru What’s UP unul plin de lansar: “Ora 2?, “Hana”, lansata de Ziua Îndragostiților, apoi “Iarta-ma, mama”, urmat de “Doare” și “Cu tine pe mine”. Anul acesta, de ziua sa, What’s UP a lansat alaturi de JO „CuBANii”, o piesa manifest despre puterea banilor și indiferența pe care oamenii o au fața de lucrurile cu adevarat importante. 

Recent, artistul a lansat „Petrecerea Burlacilor”, un party cu flashback-uri și „amintiri” în ghiozdan, What’s UP cauta ajutor în cel mai nou clip al sau regizat de Iulian Moga.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies