Ariana Grande a luat o decizie care i-a scandalizat pe fotografi. Mai merge cineva la concertele ei?

Ariana Grande a luat o decizie care i-a scandalizat pe fotografi. Mai merge cineva la concertele ei?
Autor: Dan L. Brumar
Data: 27 Martie 2019
Ariana Grande a reușit să-și pună în cap Asociația Fotografilor de Presă de peste Ocean, după o decizie radicală menită să-i protejeze imaginea.

Fotografii care se acreditează la concertele Arianei Grande sunt nevoiți să respecte noi reguli impuse de artistă. Ariana Grande consideră că imaginea ei este exploatată total neadecvat, motiv pentru care nu-i mai lasă pe jurnaliști să o fotografieze în timpul concertelor sale decât în anumite condiții.

Artista susține că fotografii făcute în timpul turneelor sale au fost folosite în scop comercial (calendare, albume etc.) fără acordul ei. Totodată, publicații importante de pe glob au folosit imagini cu ea în ipostaze care nu-i fac cinste, surprinse pe scenă. Din acest motiv, Ariana Grande a anunțat Asociația Fotografilor de Presă din SUA că toate fotografiile făcute în timpul concertelor sale trebuie aprobate de ea înainte de publicare.

FOTO: Ariana Grande Instagram

Mai mult, scrie TMZ, artista a solicitat ca toate drepturile asupra imaginilor să fie cedate companiei care se ocupă de organizarea turneelor sale, GrandAriTour

Artista a anunțat că începând cu turneul mondial Sweetener, fotografii vor putea face poze doar în timpul primelor trei piese din concert. Dacă vor să folosească acele fotografii, agențiile de presă și publicațiile acreditate trebuie să ceară voie staff-ului său.

Citește și: Ariana Grande a bătut recordul mondial de vizualizări pe YouTube în 24 de ore

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on


Membrii asociației fotografilor de presă au protestat față de decizia artistei, însă aceasta nu a dat semne că-și va schimba noua politică de promovare a evenimentelor sale.

Andra Gogan, pe vremea când semăna leit cu Ariana Grande

FULLSCREEN
Ariana Grande a luat o decizie care i-a scandalizat pe fotografi. Mai merge cineva la concertele ei?
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies