Ariana Grande lansează albumul "Thank u, Next".  Ce piese de succes sunt incluse

Ariana Grande lansează albumul Thank u, Next . Ce piese de succes sunt incluse
Citeste mai mult despre: Ariana Grande, album, Thank U Next,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 08 Februarie 2019
Data actualizare: 08 Februarie 2019
După ce a ținut o lume întreagă cu sufletul la gură, superstarul Ariana Grande lansează cel de-al cincilea album de studio, "Thank u, Next"  

Dacă până acum Ariana și-a obișnuit fanii cu un nou album la fiecare doi ani (2014, 2016, 2018), de dată această artista pare că este mult mai dedicată muzicii și, la nici 6 luni de la albumul "Sweetener", ea lansează un nou material, "Thank u, Next".

"Thank u, Next"
reunește single-urile de succes  "Thank u, Next" și "7 rings", dar și alte nouă piese originale, care completează în mod magistral povestea noului material. De la piese inovatoare și pline de culoare, precum "bloodline", până la cântece emoționante, cu versuri copleșitoare – "ghostin", noul album semnat Ariana Grande redă un sunet complet nou și prezintă ascultătorilor o nouă ipostază a Arianei.

În completarea lansării albumului "Thank u, Next", Ariană Grande face public și videoclipul piesei "Break up with your girlfriend, I’m bored", un material puternic încărcat motivațional, ce ne-o dezvăluie pe Ariană mai puternică și mai convinsă că niciodată.

Citește și: Care a fost cea mai difuzată piesă la radio în 2018. Hitul anului e al lui Smiley

Cel mai recent single lansat de Ariana, "7 rings", a reușit să doboare recordul pentru cele mai multe stream-uri pe Spotify, în termen de 24 ore, surclasând piesă "All I Want For Christmas Is You" de la Mariah Carey. Nu mai încape nicio îndoială că albumul "thank u, next" se numără printre cele mai mari lansări ale anului 2019.

Tracklist "Thank u, Next":

1. Imagine

2. Needy

3. NASA

4. Bloodline

5. Fake smile

6. Bad idea

7. Make up

8. Ghostin

9. In my head

10. 7 rings

11. Thank u, Next

12. Break up with your girlfriend, I’m bored

 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies