Artista Cleo a lansat videoclipul piesei “Come Along”

Artista Cleo a lansat videoclipul piesei  Come Along
Citeste mai mult despre: Cleo, lansare videoclip,
Autor: Alina Popa
Data: 09 Octombrie 2020
Artista româno-americană, care combină influențele muzicii pop cu influențele muzicii clasice, a filmat videoclipul piesei “ Come Along”, cu o zi înainte de a părăsi România și a se muta în Texas.  

Artista din România care și-a creat o carieră de succes în America, după ce a lucrat cu artiști celebri precum Stevie Wonder, DeeDee Bridgewater, BB King, Herbie Hancock, dar și cu companii precum Cirque du Soleil, studiourile FOX Entertainment, Cleo (Cleopatra Ilie Taloș), bifează acum lansarea celei de-a doua piese, compoziție proprie. 

În luna iulie a lansat piesa “Puzzle”, o compoziție emoționantă în limba română, acompaniată de un videoclip în regia lui Alex Ceaușu și producția lui Ovi Jacobsen. Desi între timp au avut loc schimbări extreme în viața ei, mutându-se din România, din nou în America, de data asta în Texas, alături de familia sa, Cleo lansează “Come Along” – (Vino cu mine!).

Vezi aici clipul piesei lansate de CLEO

Artista a scris acestă piesă ca pe o reflecție asupra vieții ei, o reflecție asupra iubirilor adevărate care durează dincolo de existența noastră pământească. Fiecare vers din piesa este o metaforă deschisă și o declarație emoționantă. Pentru acest single CLEO a lucrat din nou cu OVI Jacobsen la producția muzicală, aducând pe piață o melodie complet diferită de mișcarea mainstream, o piesă care ne transpune într-un decor californian. 

Clipul a fost filmat cu o zi înainte ca artista să plece în America

Artista româno-americană combină influențele muzicii pop cu influențele muzicii clasice, ea fiind la bază muzician clasic. Producția video poartă semnătura lui Alex Ceausu a cărui viziune aduce pe ecran o poveste de dragoste atât de frumoasă și de captivantă în doar câteva minute. Clipul a fast filmat cu o zi înainte ca artista să părăsească România pentru a se întoarce în SUA, acolo unde locuiește de peste 21 de ani. Artista este stabilită în San Antonio, Texas împreună cu soțul ei, cei doi băieței și adorabila Amber, cățelușa familiei. 

Un an ca niciun altul, 2020 i-a adus lui Cleo o schimbare de stil, de la clasic la pop, de la rolul de interpret la cel de cantautor, de la o viață în România la o viață noua în San Antonio, fiecare lună a anului 2020 aducând noi provocări în viața ei. Nu doar adoptarea unui nou stil de muzică, adaptarea la noi norme de concertare, la noi reguli de supraviețuire într-o lume atât de instabilă precum este cea a artiștilor în haosul provocat de mistuitorul COVID-19. 

Peste aceste provocări adaugăm logistica unei mutări majore peste Ocean și adaptarea la o viață complet nouă. După cum probabil am văzut doar în serialul Dallas, stereotipurile texanilor nu sunt chiar departe de adevăr. Cleo atestă dragostea texanilor pentru țara lor, mândria lor, pentru valorile capitaliste, dragostea deschisă către Dumnezeu, bunele maniere, respectul ierarhic către bătrâni, profesori, organele de ordine, forța neobosită de muncă a texanilor, viața lor aparent simplă dar cât se poate de corect trăită, paradoxal diferită de stilul de viață al americanilor din alte state. Cleo se pregătește să își redeschidă un studio de înregistrări și o scoală de muzică pentru copii cu abilități extraordinare, dar care provin din medii defavorizate. 

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Cornel Ilie, solistul VUNK: „Cea mai nasoală experiență sexuală!”

FULLSCREEN
Artista Cleo a lansat videoclipul piesei “Come Along”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies