Artistul Markus Schulz a fost votat cel mai bun DJ al Americii

Artistul Markus Schulz a fost votat cel mai bun DJ al Americii
Citeste mai mult despre: Markus Schulz, cel mai bun, DJ, votat,
Autor: Ionela Lupu
Data: 23 Noiembrie 2018
Unul dintre cei mai cunoscuți DJ de muzică trance din lume, Markus Schulz, a fost desemnat pentru a treia oară în carieră să "Cel mai bun DJ al Americii"(2018) și a câștigat Golden Pioneer DJ Mixer, premiu oferit de revista DJ Times. 

Acesta i-a detronat pe Diplo, Marshmello și Skrillex, la o diferența foarte mare. Schulz va primi premiul în cadrul set-ului sau de la Marquee New York, pe 30 noiembrie.

 "Este o onoare incredibilă. Nu am ales să fiu în această industrie cu scopul de a câștigă premii, iar cea mai mare realizare a vieții mele este abilitatea de a mă conecta cu cei care cred în mine. Nu consider că succesul este garantat și mulțumesc stelelor mele norocoase în fiecare zi pentru că am reușit să fac ceea ce iubesc. Aș dori să le mulțumesc sincer tuturor celor de la DJ Times pentru sprijinul lor constant, toți promotorilor care mă susțîn în cadrul cluburilor și festivalurilor din America de Nord, dar și echipei mele care face imposibilul posibil și mă ajută că visele mele să devină realitate", mărturisește artistul. 

Markus Schulz este unul dintre cei mai apreciați DJ la nivel mondial, iar producțiile și mix-urile sale antrenante au cucerit iremediabil fanii de muzică trance, dance, progressive, fiind unul dintre puținii artiști de acest gen care s-a reinventat în mod constant. De-a lungul timpului artistul a lansat șase albume, printre care "Progression"(2007), "Do You Dream?" (2010), "Scream"(2012) și "Watch The World"(2016). Vara această, Markus Schulz a mixat în față a sute de mii de oameni în cadrul Tomorrowland, Edc Vegas, Transmission și Luminosity Beach Frestival, dar și la UNTOLD, cel mai mare eveniment de acest gen din România.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO