Aura B. a lansat videoclipul piesei “Me gusta”

Aura B. a lansat videoclipul piesei Me gusta
Citeste mai mult despre: Aura B., lansare videoclip, melodie Me Gusta,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 08 Martie 2022
Data actualizare: 08 Martie 2022
Aura B. își “riscă pielea” și lansează încă un videoclip extrem de sexy. După ce luna trecută, solista a lansat videoclipul piesei "Trakata" și a avut probleme cu Youtube din cauza unor scene nud, iată că acum revine cu un clip și mai fierbinte. 

Aura B. a lansat videoclipul piesei “Me Gusta”, în care apare cu un look extrem de sexy.

“Me Gusta” este o poveste specială în ritm de dans cu imagini senzaționale și coregrafii speciale realizate de un cuplu de dansatori extraordinari. 

“Această piesă este scrisă de mine și orchestrată de Vladimir Miroshnikov și Any1 (Niculae Robert Andrei). Îmi place să îmi scriu singură piesele pentru că mă inspir din viața mea, din trăirile mele și stările pe care le-am avut sau le am în prezent. Este tot o piesă în limba spaniolă, limba pe care o ador și care sună atât de bine când o cânți. Ritmul latin urban este un ritm care nu se va demoda niciodată și care te ține pe ringul de dans, având acel balans care ne place tuturor. Videoclipul piesei a fost realizat de Constantin Shinijikun, un băiat atât de talentat și de creativ, cu o răbdare de fier, cu care mi-a făcut o deosebită plăcere să lucrez. În videoclip am ales să colaborez cu trupa Cabaret Black Diamond”, a declarat Aura B. 

“Filmările au avut loc într-o locație de top, baroque, care se află în inima Bucureștiului și unde m-am simțit ca în povești. Totul a durat în jur de 5 ore, nu a fost nevoie de foarte multe repetiții, machiajul a fost făcut de Cristina Birdahan, iar ținutele, 3 la număr, sunt model unic, făcute special pentru mine. Din fericire, la filmările acestui videoclip totul a mers ca pe roate. Stilul antic, baroque, al locației, m-a făcut să mă simt ca o prințesă din poveștile pe care mi le citea mama când eram mică", a mai spus solista în încheiere. Pentru transformarea din acest videoclip, Aura B. a avut nevoie de 8 ore. 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!