Ayana a debutat cu o piesă semnată de Irina Rimes: ”Mi-ar plăcea să fac duet cu Mark Stam”

Ayana a debutat cu o piesă semnată de Irina Rimes: Mi-ar plăcea să fac duet cu Mark Stam
Citeste mai mult despre: Ayana, Irina Rimes,
Data publicarii: 14 Mai 2019
Data actualizare: 14 Mai 2019
Ayana a debutat pe piața muzicală cu o piesă compusă de Irina Rimes, dar vocea ei este cunoscută telespectatorilor din diferite producții Netflix, Disney și Nickelodeon. ”Sunt versuri superbe, în care mă regăsesc”, spune cântăreața, într-un interviu pentru protv.ro. 

De unde numele Ayana? Cum a apărut el?

Așa a fost sa fie, a aparut pur și simplu exact când aveam nevoie de el! Când am auzit Ayana am spus că ăsta trebuie să fie. Numele mă reprezintă. Mi se pare că sună gingaș și firav, dar în același timp poate fi și un nume impunător.

Ai debutat pe piața muzicală cu o piesă compusă de Irina Rimes. Ce înseamnă asta pentru tine? Nu oricine are parte de un astfel de debut. 

Pentru mine este WOW !! Mă bucur enorm că Irina a avut încredere în mine! Nu am cuvinte să-i mulțumesc! Sunt versuri superbe, în care ma regăsesc... Aș mai vrea să le mulțumesc lui Adi Colceru și lui Bogdan Daragiu și, nu în ultimul rând, întregii echipe Global Records. Vă iubesc!!!

De cât timp cânți? Îți amintești când ai simțit prima oară că vrei să devii cântăreață?

De la 3 ani. A fost visul meu de mică. Niciodată nu mi-am dorit altceva.

Care a fost parcursul tău până aici? Și cine te-a susținut cel mai mult?

Am cântat de mică, prima dată la grădiniță, după accea într-un cor de copii, ca solistă. Am fost la multe concursuri naționale și internaționale, am participat la mai multe show-uri TV, am dublat și dublez filme și desene animate. Ambii părinți mă susțin, dar cel mai mult și mai mult mama!

Ce muzică asculți în timpul liber? 

Ascult multe genuri, foarte mult jazz. Îmi place și muzica clasică, dar și pop. Am totuși o slăbiciune mare pentru reggae.

Cu ce artist de la noi ți-ar plăcea să ai un duet?

Cel mai mult mi-ar plăcea să fac duet cu Mark Stam. Îl urmăresc de mult timp, mai ales în live-uri. Îmi place cum transmite mesajul piesei.

Joci și în musicaluri - ai rolul principal în spectacolul „Dacă noi ne iubim”, în regia Julietei Georoiu. Cum ai ajuns să faci musical? 

Profesorul meu de canto m-a trimis la un casting, nu știam sigur despre ce este vorba. Eu nu mai făcusem teatru niciodată (doar cu mama pe acasă, când voiam să obțin ceva. Mi s-a părut foate interesant și m-a captat imediat. Este minunat să poți transmite toate emoțiile unui act artistic prin actorie, muzică și dans în același timp. Este minunat să simți cum te încarci cu energie de la public, iar apoi o returnezi înzecit. 

Există vreun musical internațional în care ți-ar plăcea să fii distribuită?

Mi-ar plăcea să joc pe Broadway, de ce nu?!

Teatrul te atrage?

Da. Dar nu fără muzică!

Vocea ta a putut fi auzită și în dublaje pentru diferite producții Netflix, Disney și Nickelodeon. Ce proiecte ți-au rămas la suflet?

Primul meu proiect – dublarea rolului principal din filmul ANNIE (rolurile principale Quvenzhané Wallis, Jamie Foxx, Cameron Diaz). 

Ai 16 ani. Care este cel mai mare vis al tău?

Să cânt. Să reușesc să transmit fericire prin melodiile cântate de mine. 

Cum te sprijină familia în cariera ta artistică?

Prin tot ce pot ei. 

Ce nu se știe despre tine și ți-ar plăcea să povestești?

Îmi place să scriu versuri și să compun, dar și să desenez. 

Ce faci în timpul liber?

Scriu, desenez, dansez, mă plimb, ies cu prietenii, ce face un adolescent de 16 ani. Dar acest timp liber este foarte limitat. 

Ce spun colegii de la școală despre proiectele tale muzicale? Nu mulți adolescenți au ocazia să se afirme atât de devreme. 

La școală sunt un copil ca toți ceilalți. Nu vreau să mă laud cu ce fac. Vreau să am prieteni  adevărați pentru ceea ce sunt ca om.

Cum te-ai descrie? 

O persoană care visează printre nori, dar norii uneori aduc și ploaie, adică sunt sensibilă, deși poate nu par. Sunt tare pentru că nu vreau să fiu rănită, îmi este teamă ca cineva să nu ajungă la sufletul meu și apoi să mă rănească.  Cu toate astea, sunt exuberantă și îmi place să dăruiesc fericire. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies