Bad Bunny, artistul latino al anului 2020, a lucrat în supermarket și a intrat la facultate

Bad Bunny, artistul latino al anului 2020, a lucrat în supermarket și a intrat la facultate
Bad Bunny a luat 7 premii la Billboard Latin Music Awards 2020. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 22 Octombrie 2020
Data actualizare: 22 Octombrie 2020
Bad Bunny, pe numele său real Benito Antonio Martínez Ocasio, a dat lovitura în muzică în 2016, iar azi a intrat în galeria celor mai cunoscuți artiști latino ai lumii.

Bad Bunny a fost desemnat artistul anului în cadrul Billboard Latin Music Awards 2020. Cântărețul născut în Puerto Rico a reușit să obțină 7 premii, din 14 nominalizări, impunându-se în fața mult mai titratului Daddy Yankee. Pentru cine a uitat, Daddy Yankee a fost recompensat, alături de Luis Fonsi, pentru hitul Despacito, cel mai ascultat cântec din lume.

Dar să revenim la Bad Bunny, cu 10 lucruri pe care nu le știai despre el!

 • Bad Bunny (26 de ani) a început să se facă auzit în 2016, când și-a lansat propria muzică pe platforma online SoundCloud. Piesa Diles a atras atenția unui DJ, care i-a propus o colaborare cu casa lui de discuri.
 • Artistul, care abordează genuri precum trap, rapp și reggaeton, și-a luat numele de scenă în urma unei pățanii din copilărie. Atunci a fost forțat să poarte un costum de iepuraș la școală, lucru pe care l-a urât. După ce a dat peste o fotografie din acea perioadă, a decis să adopte numele Bad Bunny (Iepurașul cel rău).
 • Înainte de a face carieră în muzică, Bad Bunny a lucrat într-un supermarket din Puerto Rico, unde îi ajuta pe clienți să-și pună cumpărăturile în sacoșe.
 • Mama lui voia să-l facă inginer, tatăl său îl vedea jucător de baseball, iar una dintre profesoarele lui a încercat să-l convingă să devină pompier. El a făcut muzică în fiecare zi. 
 • S-a încris al Universitatea Puerto Rico din Arecibo, unde a studiat Comunicarea Audiovizuală. A renunțat înainte de a absolvi, pentru a se dedica muzicii. 

 • În afară de muzică, Big Bunny mai are o pasiune mare, mare de tot: wrestlingul. În 2017 a lansat piesa Chambea, în videoclipul căreia l-a avut pe fostul mare luptător WWE Ric Flair.
 • În 2018, hiturile sale au strâns pste 7 miliarde de vizualizări pe YouTube. Azi, Bad Bunny este cel mai în vogă artist latino din lume. Colaborările sale cu artiști celebri precum Cardi B, Marc Anthony, Daddy Yankee, Drake demonstrează că popularitatea sa e în creștere.
 • Din cauza faimei sale bruște, Bad Bunny a făcut o pauză de la rețelele sociale pentru a se regăsi pe sine. Fire retrasă, artistul trap obișnuiește să plece imediat după concerte, pentru a evita mulțimea de fani care îi cere autografe și care-l aclamă.
 • Bad Bunny este legat sentimental de designerul de bijuterii Gabriela Berlingeri. Cei doi s-au cunoscut în 2017, însă au făcut publică relația abia în 2020.
 • A câștigat 60 de premii în întreaga sa carieră muzicală, inclusiv un premiu Latin Grammy Award, două premii Billboard Music Awards și un MTV Video Music Award.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Anisia Gafton: „Aș face sex cu Andrei Stoica!”

FULLSCREEN
Bad Bunny, artistul latino al anului 2020, a lucrat în supermarket și a intrat la facultate
 • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies