Bărbatul care i-a furnizat lui Demi Lovato medicamentele care au băgat-o în spital nu va fi anchetat de poliție

Bărbatul care i-a furnizat lui Demi Lovato medicamentele care au băgat-o în spital nu va fi anchetat de poliție
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 04 Septembrie 2018
Data actualizare: 04 Septembrie 2018
Demi este singura „vinovată” pentru supradoza care a băgat-o în spital. Aceasta este concluzia, încă neoficială, lansată de Poliția din Los Angeles. Bărbatul care a aprovizionat-o cu substanțele care i-au pus viața în pericol nici nu va fi anchetat de oamenii legii.

Demi Lovato a fost cea care, în urmă cu o lună, l-a contactat pe Brandon Johnson pentru a-i aduce substanțele interzise. „M-a sunat la ora 04.00 dimineaţa să mă cheme la ea. M-am dus, ne-am uitat la seriale şi apoi ne-am drogat. Ştia foarte bine ce ia, pentru că i-am spus că nu sunt droguri medicinale, ci am o marfă mult mai puternică. A spus că ştie asta. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, însă atunci când eu am plecat din casa ei, Demi Lovato era bine. Când am ajuns, era puţin beată, dar în rest nu avea nimic“, a declarat spus Brandon Johnson, conform presei de peste Ocean.

Potrivit publicației online TMZ, Brandon nu v-a fi anchetat de poliție, deoarece supradoza de care a suferit artista este clasificată că fiind o situație de urgență medicală. Bărbatul a declarat că cei doi se cunosc de mult timp, ba chiar că au consumat droguri împreună de mai multe ori. Brandon Johnson nu este străin legii, acesta fiind arestat în luna martie, după ce asupra lui au fost descoperite substanțe narcotice, 10.000 de dolari și chiar un pistol încărcat. Acesta a fost arestat și în luna iunie a acestui an pentru conducere sub influența alcoolui.

Demi Lovato a ajuns la spital în noaptea de 24 iulie 2018 din cauza unei intoxicații cu medicamente foarte puterice. În prezent, solista, care s-a luptat cu drogurile timp de mai mulți ani, se recuperează într-o clinică din Los Angeles, specializată în tratarea dependenței de substanțe interzise

Demi Lovato (26 ani) a făcut carieră și ca actriță. A debutat în serialul Barney&Friends. Și-a câștigat celebritatea în urma interpretării rolului lui Mitche Torres din filmul Camp Rock, dar și datorită serialului Sonny și steluța ei norocoasă. Albumul ei de debut, Don’t forget, a fost un succes comercial, debutând pe locul al doilea în Billboard 200, cu peste 89.000 de exemplare vândute încă din prima săptămână.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies