Bebe Rexha, despre ce a inspirat-o să scrie piesa Nu mai am 20 de ani: „Mi-a spus că îmbătrânesc”

Bebe Rexha, despre ce a inspirat-o să scrie piesa Nu mai am 20 de ani: bdquo;Mi-a spus că îmbătrânesc
Bebe Rexha a împlinit 30 de ani. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 30 August 2019
Luni seară a impresionat cu apariția ei la premiile MTV, iar vineri a sărbătorit 30 de ani cu o nouă piesă lansată în eter. Bebe Rexha a explicat într-un interviu de ce a scris melodia.

„Nu mai am 20 de ani” este noua piesă lansată de Bebe Rexha în ziua în care a schimbat prefixul. Artista a împlinit 30 de ani și a explicat că a luat decizia de a scrie acest cântec când a jost jignită de un producător muzical.

„Recent, un producător muzical bărbat mi-a spus că îmbătrânesc și că brandul meu este confuz. Fiindcă... eu sunt compozitor și postez poze sexy pe Instagram, iar asta nu e un lucru pe care femeile compozitor ar trebui să-l facă, mai ales la vârsta mea”, scria Bebe Rexha la jumătatea lunii august.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO!

Artista a dezvăluit într-un interviu pentru revista People că această remarcă sexistă și bădărană a determinat-o să scrie piesa „Not 20 Anymore” (Nu mai am 20 de ani). Bebe recunoaște că a avut ceva emoții în a scrie o piesă de acest gen: „Hei, am 30 de ani și nu-mi pasă de ce spun ceilalți”.

Ascultă piesa AICI!

Citește și: Bebe Rexha, atracția serii la premiile MTV. A atras toate privirile cu ținuta sa

„Chiar voiam să scriu despre lucrurile de care mă tem, de insecuritățile mele, astfel că de acolo a venit. Cântecele mele sunt despre o serie de lucruri de care mi-e teamă: voi ajunge să trăiesc singură?, felul în care arăt, să-mi pierd prietenii. O grămadă de lucruri care mă fac nesigură, pe care acum le-am transpus în cântece. Sunt o regină a dramelor. Iubesc drama”, a declarat Bebe Rexha.

Vezi și: VIDEO Jo și Juno, ce vor să facă împreună

FULLSCREEN
Bebe Rexha, despre ce a inspirat-o să scrie piesa Nu mai am 20 de ani: „Mi-a spus că îmbătrânesc”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO