Bella Santiago lansează un nou single, „S.O.S.”

Bella Santiago lansează un nou single, bdquo;S.O.S.
Citeste mai mult despre: Bella Santiago, S.O.S, single, video,
Autor: Redactia
Data: 22 Noiembrie 2019
Bella Santiago lansează „S.O.S.”, o piesă pop catchy cu influențe R&B și versuri în limba engleză, însoțită de un videoclip ce dezvăluie atitudinea plină de personalitate a frumoasei artiste.

Single-ul este compus de către Silviu Padararu și Emanuela Oancea, iar clipul este regizat de către Pojarski.

Citește și

„Sunt o persoană foarte energică, pasională, temperamentala... Uneori poate prea temperamentala, iar S.O.S. se potrivește perfect cu starea mea”, povestește artista.

Bella Santiago s-a făcut remarcată în 2016 în cadrul show-ului „Românii au talent” prin interpretările excepționale ale unor piese precum „I Will Always Love You”, „Hello” și „Drunk În Love”. La începutul anului 2017, artista a lansat primul single și videoclip din carieră să solo, „Unpredictable”.

Apoi, în septembrie, începe colaborarea cu trupa Jukebox și lansează piese precum „Vocea ta” și „Auzi cum bate”, iar un an mai târziu, împreună cu trupa, participa la Selecția Națională Eurovision 2018.

La finalul lui 2018, frumoasă filipineză este desemnată marea câștigătoare X Factor. Artista a reușit să cucerească publicul cu piesele „Fată verde” și „Cine m-a făcut om mare”, dar și cu un mash-up format din hiturile celebrei Beyonce.

Până în prezent, a lansat single-uri precum „Army Of Love”, „Pantera” și a colaborat cu Barbara Isasi și Yasiris pentru „Tu Perdicion”, piesă ce a ajuns în topurile muzicale din Mexic.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies