Big UP Music, labelul cu o creștere de neratat în industria muzicală românească a anului 2022!

Big UP Music, labelul cu o creștere de neratat în industria muzicală românească a anului 2022!
Citeste mai mult despre: Boier Bibescu, Big UP Music,
Data publicarii: 09 Decembrie 2022
Data actualizare: 09 Decembrie 2022
Big UP Music este casa de discuri înființată de Boier Bibescu, întâmplător sau nu, fix de ziua artistei Theo Rose, în anul 2016.  De atunci și până în prezent, ascensiunea label-ului și a tuturor artiștilor semnați a fost una ușor de remarcat de către toți cei din industrie. În doar 6 ani, Boier Bibescu și întreaga echipă au reușit să lanseze piese extrem de cunoscute, devenite adevărate hituri în România. 

Anul 2022 a venit cu o serie de premii care recunosc creșterea impresionantă a label-ului: la Romanian Music Awards (Best Female Artist - Theo Rose, Best Album - YNY Sebi, Best Hip Hop/Trap - YNY Sebi, Best Collaboration - Theo Rose x Cabron), la Bucharest Fashion Week (Best Label - Big UP Music, Best Artist - Theo Rose) iar la The Artist Awards (Digital Breaktrough of the year - YNY Sebi).

Ultimii doi ani au însemnat pentru Big UP Music, peste 300 milioane de vizualizări pe YouTube pe toate conturile artiștilor aflați sub aripa labelului. Anul 2022 a venit cu o transformare pentru majoritatea artiștilor, aceștia participând în primele lor proiecte cinematografice. 

Theo Rose face parte din distribuția principală a serialului fenomen Clanul, iar colegii săi, YNY Sebi și Bogdan DLP au fost colegi pe platoul de filmare pentru un proiect care va apărea în ianuarie, în toate cinematografele din țară.

Pentru anul 2023, Boiber Bibescu și echipa își propun să continue creșterea prin noi proiecte!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!