Beyonce și fiica ei de 7 ani, Blue Ivy, au colaborat la piesă. Vezi videoclipul

Beyonce și fiica ei de 7 ani, Blue Ivy, au colaborat la piesă. Vezi videoclipul
Citeste mai mult despre: Beyonce, Blue Ivy, fiica ei, piesă, videoclipul,
Data: 23 Iulie 2019
În cea mai nouă piesă "Bigger" care face parte din linia sonoră a filmului "The Lion King", Blue Ivy este vedeta videoclipului.

Albumul pe care l-a lansat, inspirat de filmul "The Lion King" a fost un succes real, cea mai iubită piesă fiind cea în care apare și Blue Ivy.

Blue Ivy, în vârstă de 7 ani a impresionat fanii prin apariția spectaculoasă pe care a avut-o alături de Beyonce în videoclipul "Spirit" dar și prin ținuta impresionantă care a rămas în inimile fanilor.

Frumoasa Blue Ivy a cântat în melodia „Brown Skin Girl” acompaniată de mama ei de pe albumul care a fost lansat pe data de 19 iulie.

Noul album al lui Beyonce este o "experiență a povestirii".

Citește și Tatăl lui Beyonce dezvăluie secretul. Care este motivul pentru care Beyonce are atât de mult succes

"Am vrut să fac mai mult decât să găsesc o colecție de piese care au fost inspirate de film. Este un amestec de genuri și colaborări care reprezintă un singur sunet. Sunt influențe din tot, de la R&B, pop, hip hop și Afro Beat” a declarat Beyonce.

Beyonce:„Ideea de bază a clipului este de a arăta că Dumnezeu este ca un pictor și că frumusețea naturală nu are nevoie de niciun retuș artistic. Este despre frumusețea culorilor, a învățăturilor și a tradițiilor.”

Vezi și Profil de celebritate - Beyonce

FULLSCREEN
Beyonce și fiica ei de 7 ani Blue Ivy au colaborat la  piesă. Vezi videoclipul
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO