Bogdan de la Ploiești, melodie alături de Nicole Cherry și Rareș: „Te-am așteptat”! Mesaj pentru Cristina Pucean?

Bogdan de la Ploiești, melodie alături de Nicole Cherry și Rareș: Te-am așteptat ! Mesaj pentru Cristina Pucean?
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 06 Decembrie 2022
Data actualizare: 06 Decembrie 2022
La doar câteva zile după ce s-a despărțit de Cristina Pucean, Bogdan de la Ploiești a lansat, alături de Nicole Cherry și Rareș melodia „Te-am așteptat”, care face parte din coloana sonoră a filmului „Romina VTM”, care va fi lansat la începutul anului 2023.

Melodia este una tristă, Nicole Cherry cântând versuri din care lasă de înțeles că a fost înșelată, în timp ce Bogdan de la Ploiești are o partitură din care se înțelege că el este cel care a înșelat. Adică exact așa cum s-a întâmplat recent în viața artistului, deoarece Cristina Pucean a dezvăluit că a fost înșelată de manelist.

„Exact cum v-am promis, am ajuns acasă și încep să vă povestesc ce și cum legat de acest om fără scrupule… Bogdan de la Ploiești! Acesta este motivul pentru care m-am despărțit de Bogdan. Mi-a ajuns să mă denigreze toată lumea și să se creadă că Bogdan a pus punct relației. Am muncit mulți ani ca să ajung aici și nu accept să fiu tratată așa de un bărbat! Sper să fiți alături de mine până la capăt! Nu accept sa fiu înșelată”, a scris Cristina Pucean pe Instagram.

„Nu mă mai duc la ea / Tu ești inima mea / Nu mă mai duc deloc / Că fără tine nu pot / Te-am așteptat ca floarea primăvara / Ca iarna ninsoarea / Tu ai uitat de mine” sunt versurile cântate de Bogdan de la Ploiești, la doar câteva ore după mesajul Cristinei Pucea.

Vezi și: Pericolul ascuns din apa potabilă
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!