Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, clip viral pe net: A adunat 500.000 de vizualizări în câteva ore

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, clip viral pe net: A adunat 500.000 de vizualizări în câteva ore
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 08 Decembrie 2022
Data actualizare: 08 Decembrie 2022
În urmă cu aproximativ o săptămână, Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești anunțau că s-au despărțit, iar apoi cei doi au plecat în direcții diferite în străinătate, pentu că aveu evenimente departe unul de altul.

De atunci, aproape în fiecare zi cei doi au scris pe internet că nu mai formează un cuplu, Cristina Pucean afirmând inclusiv că a fost înșelată cu o blondă de către manelist.

În seara zilei de 07 decembrie 2022, cei doi au făcut însă lumină în acest caz: toată presupusa despărțire a fost doar o strategie de marketing prin care Bogdan de la Ploiești și-a promovat noua melodie, „Din cauza ta”, în videoclipul căreia apare și Cristina Pucean.

Cântărețul și dansatoarea au făcut un live împreună pe Instagram, în care mai întâi s-au certat și s-au acuzat reciproc, după care amândoi au postat, atât la story, cât și în feed, noul videoclip.

„Vă mulțumim pentru toată susținerea pe care ne-o acordați zilnic atât mie, cât și Cristinei. Acest marketing agresiv din ultimul timp a avut un singur scop, de a vă aduce un zâmbet pe buze în prag de Sărbători. Cum suntem noi românii… ne place intriga! Deja cred că sunteți destul de familiari cu proietele mele, având un stil unic. Când o piesă îmi transmite o energie pozitivă, simt nevoia să șochez prin ce fac. Sper că nu am ofensat pe nimeni! Vă urăm sărbători fericite alături de cei dragi, momente frumoase în familie și pline de magie”, a scris Bogdan de la Ploiești la finalul videoclipului.

În doar câteva ore de la lansare, videoclipul „Din cauza ta” a ajuns în trending pe YouTube și a adunat aproximativ 500.000 de vizualizări, semn că strategia lui Bogdan de la Ploiești a avut efectul scontat.

Vezi și: Pericolul ascuns din apa potabilă
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!