Boier Bibescu a lansat piesa Vagabond, în colaborare cu două artiste-surpriză

Boier Bibescu a lansat piesa Vagabond, în colaborare cu două artiste-surpriză
Autor: Dan Brumar
Data: 07 Mai 2019
Spumoasa Lili Davies, care s-a aflat în juriul de la Cântă acum cu mine, și Alessandra, o fostă concurentă a show-ului, cântă alături de Boier Bibescu în cea mai recentă piesă a sa, Vagabond.

Boier Bibescu a dat vestea cea mare imediat după marea finală de la Cântă acum cu mine: are o piesă nouă, pe care a finalizat-o acum mult timp și pe care o va lansa cu două artiste-surpriză.

Lili Davies, o cântăreață originară din Galați stabilită la Londra, s-a aflat în grupul select al celor 100 de specialiști în muzică de la Cântă acum cu mine. 

Citește și: Ea e Lili Davies, englezoaica din Galați de la Cântă acum cu mine. Ce rol are în acest show


Alexandra Stanciu, care și-a luat numele de scenă Alessandra, a ajuns în marea finală a show-ului de la PRO TV și pentru că l-a impresionat pe Boier Bibescu cu vocea și energia ei. Muzicianul i-a propus să facă parte din proiectul Vagabond, iar ea a acceptat.

„Piesa Vagabond o țin în calculator de aproape un an. Am încercat cu foarte multe voci până am ajuns la varianta asta, care mie mi se pare varianta câștigătoare. Lui Lili i-am propus din Polonia să facem o colaborare. Sincer, așa mă văd și eu la bătrânețe: mega colorat și mega vesel. Mulțumesc mult, Lili Davies că ai acceptat să cânți pe piesa mea, este o onoare pentru mine”, a spus Boier Bibescu pentru PROTV.RO.

Ascultă piesa mai jos!

Boier Bibescu s-a remarcat în 2011, când a lansat, împreună cu Don Baxter, piesa Dan Spătaru n-a murit. Melodia a devenit rapid hitul verii.

Compozitorul și producătorul muzical Boier Bibescu a scos albumul Regele Balans în noiembrie 2018, un disc cu 11 piese. În aceeași perioadă a acceptat să facă parte din proiectul Cântă acum cu mine, despre care spunea că vine cu o responsabilitate destul de mare.

Vezi și prestația Alexandrei Stanciu din prima rundă Cântă acum cu mine!


 

FULLSCREEN
Boier Bibescu a lansat piesa Vagabond, în colaborare cu două artiste-surpriză
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO