Boier Bibescu, Doddy, SHIFT, Aspy și What's UP lansează „OCHELARII”

Boier Bibescu, Doddy, SHIFT, Aspy și What s UP lansează OCHELARII
Citeste mai mult despre: Boier Bibescu, Shift, What's Up,
Data publicarii: 20 Iulie 2020
Data actualizare: 20 Iulie 2020
  Boier Bibescu, Doddy, SHIFT, Aspy și What's UP fac o super echipa si prezinta „OCHELARII”,  o piesă nonconformistă, fresh și super catchy, pe beat-uri dance și cu influențe din muzica indiană, ce poate deveni ușor unul dintre cele mai ascultate single-uri ale verii. 

 

Compus de către cei cinci artisti. „OCHELARII” este un single pentru care „ar fi bine să fii pregătit„ pentru că o să fie hit”, iar clipul în regia lui Boier Bibescu completează prin imagini bold vibe-ul piesei. 

Cei cinci artisti sunt la prima colaborare in aceasta formula, insa de-a lungul timpului drumurile lor s-au mai intersectat si acum ii leaga o prietenie puternica si o chimie muzicala ce poate fi observata cu usurinta. „«OCHELARII» este primul single de pe urmatorul meu album care se numeste «Next Level» și îl voi lansa în toamna asta :). Cu Doddy mă leagă o prietenie de peste 10 ani la fel și cu SHIFT și Whatzy. A fost doar chestiune de timp până la piesa asta, pe care făcut-o în mașină în drum spre un concert, mai exact un bal de boboci :)). Videoclipul este regizat de mine și absolut tot conceptul”, povestește Boier Bibescu.

Boier Bibescu a făcut un obicei din a-și produce și compune propriile single-uri, iar „OCHELARII” nu face o excepție de la regulă. De-a lungul timpului a colaborat cu numerosi artisti precum Khalif, Alex Velea, LLP, John Baiat Bun, Rashid, Stress si a lansat piese precum „Îmi e dor”, „Stare de Show”, și „Noi 2”, single-uri care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies