Britney Spears, apariție neinspirată într-un concert. Ce ținută a avut pe scenă

Britney Spears, apariție neinspirată într-un concert. Ce ținută a avut pe scenă
Citeste mai mult despre: Britney Spears, concert,
Data: 22 Octombrie 2018
Recent, cântăreața a susținut un concert în Austin, Texas, reușind să-și uimească fanii cu ținutele sumare pe care le-a afișat pe scenă.

Cântăreața de 36 de ani este renumită pentru ținutele sale de scenă care, de multe ori, sunt de-a dreptul scandaloase. Britney a susținut, de curând, un concert în Austin, Texas, și nici de data aceasta nu s-a dezis.

Aceasta a ales să urce pe scenă într-un body roșu, decoltat, la care a asortat ciorapi plasă, bikini și o pereche de cizme cu toc, ca în videoclipul piesei ei, ”Gimme More”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @britney4everr on

Aceasta a dat dovadă de o agilitate deosebită, făcând câteva mișcări dificile de dans în timp ce-și interpreta cele mai cunoscute cântece. 

În timpul concertului, Britney a abordat mai multe ținute, care de care mai decoltate, punându-și în evidență silueta intens lucrată la sala de fitness.


Între timp, deși nu a mai lansat niciun single de doi ani, Britney Spears revine pe scena din Las Vegas cu noi coregrafii și un spectacol impresionant, "Domination", fanii putând să o vadă live din februarie până în august. Show-ul va avea ”un vibe urban, hip hop” și vor fi puse în scenă de doi dintre directorii de creație ai lui Jennifer Lopez.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K E V I N L O P E Z (@kevinnl_) on


Foto: Getty, Instagram

FULLSCREEN
Britney Spears, apariție neinspirată într-un concert. Ce ținută a avut pe scenă
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO