Britney Spears și Backstreet Boys, colaborarea anului. Piesa care era așteptată de milioane de fani

Britney Spears și Backstreet Boys, colaborarea anului. Piesa care era așteptată de milioane de fani
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 11 Decembrie 2020
Data actualizare: 11 Decembrie 2020
Fanii lui Britney Spears și cei ai trupei Backstreet Boys au un motiv de bucurie. Recent, artiștii au lansat o piesă împreună, care se numește ”Matches”.

În anii '90, milioane de tineri din întreaga lume erau înebuniți după piesele cântate de Britney Spears sau de simpaticii băieți din trupa Backstreet Boys. În 2020, artișitii s-au gândit să se reunească, pentru a le face fanilor un cadou neașteptat. În câteva ore de la lansare, melodia a fost ascultată de peste 100.000 de oameni. 

”Sunt atât de încântată să aud ce părere aveți despre noua noastră melodie”, a scris Britney, pe contul ei de Instagram. 
 

Fanii i-au răspuns cu sute de mesaje de apreciere: ”Milenialii se cutremură, confirmat”, Cântecul este absolut uimitor. Haideți să-l facem numărul 1”, ”Îți apreciem muzica, Britney! Tu și acest album meritați toată dragostea din lume!”

Albumul de debut al formații Backstreet Boys a fost lansat în 1996. Fiecare apariție pe scenă a băieților era întâmpinată cu suspine și lacrimi din partea fanelor. Multe dintre ele au colecționat postere sau articole din reviste, visând la un autograf sau la o poză împreună cu ei. Una dintre cele mai populare melodii ale trupei se numește 

”I Want It That Way”. 

 
Trupa Backstreet Boys a vândut peste 130 milioane de albume în lumea întreagă.
 
Sursă foto: Getty Images

Vezi și: Tzanca Uraganu a ajuns vegetarian! - Trending Review cu Daragiu - episodul 50


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies