Care a fost cea mai difuzată piesă la radio în 2018. Hitul anului e al lui Smiley

Care a fost cea mai difuzată piesă la radio în 2018. Hitul anului e al lui Smiley
Citeste mai mult despre: Smiley, hitul anului, piesa radio, Vals Smiley,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 24 Ianuarie 2019
Smiley are de ce să fie mândru. O piesă de-ale sale a fost desemnată cea mai difuzată la radio, conform cifrelor oficiale de audiență publicate de Asociația Română de Audiență.

Lansată la finalul anului 2017, “Vals” este cea mai difuzată piesă din 2018, la posturile de radio din România. Conform topului anual integrat cu cifrele oficiale de audiență publicate de Asociația Română de Audiență (ARA), hitul lui Smiley a generat 6.668 de difuzări.

„Vals”, penultimul single din seria celor 10 confesiuni muzicale pe care artistul le-a oferit fanilor în cadrul proiectului aniversar #Smiley10, a devenit cea mai difuzată piesă la radio conform Media Forest și a adunat peste 36 de milioane de vizualizări pe YouTube. Melodia e disponibilă și pe Spotify și ITunes.

Mai mult decât atât, Smiley a fost îm topurile de anul trecut cu nu mai puțin de 22 de piese. Detalii - AICI.

La începutul aceluiași an, Smiley le-a făcut fanilor săi o nouă surpriză și, împreună cu Feli, a realizat un duet emoționant: o variantă specială a piesei „Vals”, ce a depășit deja 33 de milioane de vizualizări pe YouTube.  

Citește și: Cine joacă în comedia Oh, Ramona și cu câtă nuditate vine rolul lui Smiley de Ziua Îndrăgostiților

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie 2017 cu piesa-manifest “Flori de plastic”, al cărei videoclip, sub formă unui scurtmetraj de animație, este primul de acest gen lansat de Smiley. Această a fost urmată de single-ul “De unde vii la ora asta?”, care a reușit performanța de a strânge un milion de vizualizări pe YouTube în prima zi și aproape 62 de milioane până în prezent. 

“Domnu’ Smiley”, o piesă funk în care Smiley își cântă refrenul vieții, “Sa-mi fie vara”, “Rara” și “O altă ea”, „Ce mă fac cu tine de azi”, featuring cu Guess Who, „Pierdut printre femei”, „Vals” și “O poveste” au completat lista de piese lansate în cele zece luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia, un maraton de lansări și inovații care a culminat cu o lansare de album. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO