Câștigătorii MTV Europe Awards: cine a luat acasă cele mai multe premii la gala din acest an

Câștigătorii MTV Europe Awards: cine a luat acasă cele mai multe premii la gala din acest an
Data: 05 Noiembrie 2018
Camila Cabelo a fost, ieri-seară, marea câștigătoare a galei MTV Europe Awards. 

Cabelo a câștigat duminică seara, la Bilbao, premiile pentru cel mai bun artist, cel mai bun cântec și cel mai bun videoclip.

Piesa Camilei, „Havana”, un featuring cu Young Thug, s-a clasat pe primul loc în topul vânzărilor în luna ianuarie în Statele Unite, iar în luna august a câștigat inclusiv trofeul pentru cel mai popular video în cadrul galei MTV Video Music Awards. 

Pe lângă Camila Cabello, la categoria „cel mai bun artist” au mai fost nominalizați cântăreața americană Ariana Grande,  rapperul texan Post Malone, rapperul canandian Drake și artista britanică Dua Lipa. 

De asemenea, Ariana Grande și Post Malone au avut cele mai multe nominalizări, după Cabello, și la categoria „cea mai bună piesă”. Grande a concurat cu piesa „No tears left to cry”, iar Post Malone cu „Rockstar”.

Nici Nicki Minaj nu a plecat acasă cu mâna goală. Ea a câștigat premiul pentru cel mai bun artist hip-hop, dar și pentru cea mai bună apariție scenică. Minaj a și avut două momente pe scena MTV Europe Awards, alături de DJ-ul David Guetta și de Jason Derulo. 

La rândul său, Shawn Mendes a luat acasă premiul pentru „cel mai bun artist live”. 

Premiul „Cel mai bun artist pop” a mers către arista britanică Dua Lipa, Marshmello a primit premiul pentru cel mai bun artist EDM / electro, trupa 5 Seconds of Summer a luat premiul pentru cea mai bună formație rock, în timp ce Panic! At The Disco a luat acasă trofeul „Cea mai bună trupă de rock alternativ”. 

Un alt moment foarte așteptat al serii a fost momentul decernării distincției „Global Icon”. Această distincție i-a revenit în acest an lui Janet Jackson. În ultimii ani, sora lui Michael Jackson a dispărut aproape de tot din viața publică și a evitat să mai fie în atenția presei internaționale, adoptând un stil de viață foarte discret. Decizia cântăreței a venit în contextul vieții ei personale. Mai precis, ea a hotărât să se dedice mai mult familiei după căsătoria cu omul de afaceri Wissam Al Mana, din 2012. 

Gala MTV European Music Awards a avut loc în Bilbao.

Evenimentul a fost prezentat de actrița și cântăreața Hailee Steinfeld, iar ceremonia a fost transmisă în peste 180 de țări. 

România a fost reprezentantă la Bilbao de Oana Tache, care a participat pentru a șasea oară la acest eveniment. Oana a mai fost prezentă în 2009 la MTV EMA Berlin, în 2010 la Madrid, în 2013 la Amsterdam, în 2014 la Glasgow și în 2015 la Milano. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A glimpse of @mtvema #VIP #experience ???????????? #mtvema2018 #mtvista #ivlog

A post shared by Oana Tache (@oanatache) on
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO