Cât te costă să-ţi cânte AC/DC la nuntă. Prețul plătit de Sergio Ramos pentru nunta cu frumoasa  Pilar Rubio

Cât te costă să-ţi cânte AC/DC la nuntă. Prețul plătit de Sergio Ramos pentru nunta cu frumoasa  Pilar Rubio
Cât te costă să-ţi cânte AC/DC la nuntă
Citeste mai mult despre: AC/DC, eveniment, muzica, nunta, Sergio Ramos,
Data: 13 Iunie 2019
Legendara trupă australiană de rock AC/DC a fost invitată să întreţină atmosfera la nunta fotbalistului spaniol Sergio Ramos, eveniment programat la finalul acestei săptămâni (sâmbătă, 15 iunie) la Sevilla.

Autor: Cezar Grigore

Sergio Ramos se va căsători cu frumoasa prezentatoare de televiziune Pilar Rubio după o relaţie de şase ani, cei doi având deja împreună trei copii. Pilar a fost cea care a avut ultimul cuvânt în ceea ce priveşte surpriza muzicală pregătită invitaţilor, bruneta oscilând mult timp între AC/DC şi Aerosmith.

În cele din urmă, viitoarea soţie a lui Ramos s-a oprit la AC/DC, chiar dacă liderul Angus Young a stabilit un preţ exorbitant pentru o nuntă. Astfel, se spune că cei doi miri vor scoate din conturi aproximativ un milion de euro, adică exact suma pe care fotbalistul echipei Real Madrid o câştigă în fiecare lună din salariu.

Alături de AC/DC, care va performa în cadrul recepţiei private de la reşedinţa cuplului din Sevilla, la nuntă a mai fost invitată şi Nina Pastori, o celebră cântăreaţă de flamenco.

În dorinţa de a controla cât de mult posibil imaginile şi fotografiile de la ceremonie, Sergio Ramos şi Pilar Rubio i-au anunţat pe cei 500 de invitaţi că vor avea obligaţia de a lăsa telefoanele mobile la intrare. Pentru cazurile de urgenţă, va fi pusă la dispoziţie o cameră specială.

Interesant e faptul că printre nuntaşi vor fi Gerard Pique şi Shakira, David şi Victoria Beckham, nu însă şi Cristiano Ronaldo, portughezul alături de care Sergio Ramos a împărţit vestiarul la Real aproape un deceniu. Din câte se pare, cei doi au rupt relaţiile atunci când Ronaldo a părăsit Madridul pentru a juca în Italia, la Juventus.

FULLSCREEN
Cât te costă să-ţi cânte AC/DC la nuntă
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO