De ziua ei, INNA le-a făcut cadou fanilor un video spectaculos! Vezi cum îşi promovează albumul “YO”

De ziua ei, INNA le-a făcut cadou fanilor un video spectaculos! Vezi cum îşi promovează albumul  YO
Citeste mai mult despre: Inna, album, cadou,
Data: 17 Octombrie 2018
Albumul e în limba spaniolă, e compus integral de artistă şi are o poveste cu totul specială. Mai ales că o exprimă pe Inna. 

SURSA FOTO: FACEBOOK
În teaser-ul publicat pe conturile de pe reţelele de socializare ale artistei, INNA spune povestea acestui album și motivul pentru care a ales să îl compună: „Sunt INNA și marea mea pasiune este să fac oameni fericiți. Chiar dacă sunt multe forme prin care poți să aduci fericire în viețile lor, eu am ales muzica. De fapt, muzica m-a ales pe mine. Ca să spun și mai sincer, nu îmi amintesc să mă fi gândit la ceva anume atunci când am început să compun acest album. Dar fiecare lucru, sentiment, gând părea că este deja acolo, în mintea mea, din altă viață, din altă lume. Cunosc fiecare personaj din poveștile mele. Fiecare sunet îmi amintește de un moment. Vocea mea vorbește despre emoții ascunse. Chiar acum, sunt gata să îmi dezvălui secretul, la un moment distanță de a-mi îndeplini visul. “YO” este următorul pas în călătoria mea. Un moment atât de important pentru mine, de special. Sunt fericită să îl împărtășesc cu voi”, a spus INNA. Iar toate aceste afirmaţii le face în limba spaniolă."

O” include 11 piese, iar fiecare spune povestea unui alt personaj, a unei alte trăiri pe care INNA simte că a avut-o în altă viață. 

Cel mai recent single al INNEI, “No Help”, a atins peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube la o lună de la lansare.

De curând, INNA a susținut un turneu în Statele Unite ale Americii și Canada, turneu care a inclus 9 concerte. Unul dintre single-urile anterioare ale INNEI, “Yalla”, are 300 de milioane de vizualizări, “Cola Song” feat. J Balvin peste 200 de milioane de vizualizări, la fel și “In Your Eyes” feat. Yandel.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO