Christina Aguilera, dezvăluiri despre celebra scenă a sărutului cu Madonna și Britney Spears

Christina Aguilera, dezvăluiri despre celebra scenă a sărutului cu Madonna și Britney Spears
Citeste mai mult despre: Madonna, Britney Spears, Christina Aguilera,
Data publicarii: 05 Octombrie 2018
Data actualizare: 05 Octombrie 2018
Unul dintre cele mai controversate momente din istoria MTV Video Music Awards a fost sărutul dintre Madonna, Britney Spears și Christina Aguilera, acum 15 ani.

Recent, Christina a dezvăluit că ea nu a avut, practic, ocazia să profite de pe urma celebrului moment. Într-un interviu pentru un post de radio din SUA, cântăreața de 37 de ani a vorbit despre sărutul care a șocat publicul din toată lumea.

Citește și: Motivul pentru care Christina Aguilera a decis să nu mai fie antrenor la The Voice

Într-adevăr, se pare că, în timpul transmisiunii, a fost difuzată doar scena în care Britney și Madonna se sărută, urmată de reacția fostului iubit al lui Britney, Justin Timberlake.

”A fost ciudat. Și știți de ce au tăiat scena cu mine și Madonna? Pentru a introduce reacția lui Justin Timberlake”, a spus Aguilera. 

Christina a dezvoltat ideea, insistând că a fost o ”mișcare ieftină” decizia producătorilor, din moment ce Britney Spears și Justin Timberlake nici măcar nu mai erau împreună.

”Nu cred că lumea realizează că Madonna s-a sărutat cu amândouă în acea zi. Îmi amintesc perfect că am văzut ziarele de a doua zi și am fost ceva de genul: Ei bine, cred că am fost lăsată pe dinafară”.

Între timp, se pare că artista nu a mai ținut legătura cu vechii ei prieteni de la Disney, Britney și Justin. ”Cred că ar fi distractiv ca, după toți acești ani, să ne întâlnim cu toții pentru un ceai”, a mai declarat Christina Aguilera pentru sursa mai sus citată.

Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies