Cine este românul RADHU și cum au ajuns producătorii lui Luis Fonsi și ai Gloriei Estefan să lucreze cu el

Cine este românul RADHU și cum au ajuns producătorii lui Luis Fonsi și ai Gloriei Estefan să lucreze cu el
Producătorii lui Luis Fonsi și ai Gloriei Estefan lucrează cu românul RADHU
Citeste mai mult despre: radhu, gloria estefan, Luis Fonsi,
Autor: Dana Popa
Data publicarii: 15 Februarie 2019
Data actualizare: 15 Februarie 2019
Cântărețul latino de origine română Radhu, care s-a lansat în Mexic alături de celebra Laura Zapata, s-a remarcat în Argentina. 

A plecat o vreme din Ciudad de Mexico, unde a făcut cursuri de actorie cu Patricia Reyes Spindola, o legendă a cinematografiei mexicane și americane (actriță cunoscută din celebra producție “Frida”, în care a jucat rolul mamei personajului Frida interpretat de Salma Hayek, dar și din telenovele precum “Teresa”,”Salome”, ”Intrusa”, ”Copilul adus de mare”, telenovele care au făcut audiența și în România), să facă muzică în Argentina! 

După colaborarea cu “Televisa”, liderul mondial al programelor de divertisment în limba spaniolă, și “Univision”, producătorul formației “Rafaga” din Argentina, a auzit din presa latino – americană (“El Sol de Mexico”, ”El Universal”, chiar și “Playboy Mexico”, precum și articolul scris de cel mai respectat jurnalist latino-american de la Televisa, Joaquin López-Dóriga) că există un român, singurul român care cântă cumbia și muzică ranchera cu mariachi. 

Producătorii Toti Gimenez și Luis Perrusi, care au lansat-o pe regretata Gilda cu hit-ul “Fuiste” și în prezent lucrează cu formația “Rafaga”, au văzut în românul Radhu un talent. 

M-au chemat în Argentina imediat! Mi-au trimis proiectele lor și imagini video. Mi-au spus că au cei mai buni instrumentiști pentru mine… și așa a fost! Am avut onoarea să lucrez cu Tony Cortez, cel mai bun trompetist, care a lucrat cu Gloria Estefan și care este preferatul lui Luis Fonsi, cu care și acum cântă “Despacito” în concerte!

Îmi place foarte mult actoria, îmi plac și telenovelele, însă în America Latină m-am lansat mai întâi ca și un pop-star, iar în momentul de față nu pot rata șansa să fac muzică latino alături de cei mai buni.

Mexicul este a doua țară a mea și nu mă așteptam să găsesc la fel de multă căldură și în Argentina! Buenos Aires este un oraș sud-american complex, exotic, însă are și eleganța Parisului, și puternicul accent italian! Buenos Aires seamănă izbitor de mult cu o capitală europeană! M-am simțit și aici ca acasă! 

Oamenii mă salută în limba română, mă recunosc datorită colaborării cu postul de televiziune “America TV””, spune Radhu.  

Revenind la proiectul “Radhu” din Argentina, care, spre deosebire de cel tradițional, folcloric din Mexic, alături de Laura Zapata și mariachi, artistul promite un latino-pop alături de instumentiști și compozitori din Argentina, Peru, Mexic, Brazilia, Cuba și Columbia, în care sunt îmbinate diferite ritmuri de cumbia, salsa, plena uruguaya și samba, un amestec pentru iubitorii genului.

 “Mesajul meu este unul pozitiv! Fiecare piesă are un anumit mesaj, o anumită poveste și îți dă o anumită stare! Cânt despre dragoste, în general, de la cea adolescentină până la cea de la maturitate, cânt despre viață, și evident despre “sangre caliente”, deși nu mă consider un latin lover… Ci un “Chico latino”, cum se numește și viitorul meu single. Nu mă consider un tip sexy, ci poate un tip simpatic, cred că asta a fost și cheia succesului meu! Îmi spun mie și transmit publicul mesaje adevărate despre mine! Sunt conștient că ceea ce fac este foarte serios, pentru că vorbim și de vânzări, însă pentru mine este un joc și ceea ce cânt mi se pare firesc!”, mai spune românul care face furori în străinătate.  

Proiectele pentru România, Radhu le alege cu mare atenție: “Mai aștept! Îmi place să ies pe piață doar dacă am ceva de spus! Trebuie să fiu convins și să aleg cu grijă ce pot promova și în România! Evident că îmi este dor și de publicul de acasă, unde, în fiecare vară, mă prezint la televiziuni și evenimente!”, a conchis îndrăgitul artist.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!