Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat Cel puțin o veșnicie, piesa care rezumă relația lor de iubire

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat Cel puțin o veșnicie, piesa care rezumă relația lor de iubire
Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu din 2020. FOTO: Instagram
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 12 August 2021
Data actualizare: 12 August 2021
Cleopatra Stratan și Edward Sanda vorbesc despre legământ și iubire în noua piesă pe care au scris-o împreună. „Cel puțin o veșnicie” este o declarație de dragoste pe care cei doi artiști și-o fac în versuri care îți merg la inimă.

Sunt tineri, dar și-au petrecut întreaga viață căutându-și jumătatea. Acum, că s-au găsit, sunt convinși că întâlnirea lor a fost predestinată. Edward Sanda și Cleopatra Stratan și-au jurat credință veșnică în cea mai nouă piesă a lor – Cel puțin o veșnicie – care rezumă, în două minute și 40 de secunde, relația lor de iubire.

Vreau să ne iubim cel puțin o veșnicie”, spun cei doi în clipul piesei, lansat joi, 12 august, pe canalul de YouTube al Cleopatrei. 

Citește și: INTERVIU Cleopatra Stratan și Edward Sanda: „Iubirea pe care o căutam și o așteptam”

În imaginile filmate pentru realizarea acestui clip apare și tatăl Cleopatrei, Pavel Stratan. Artistul își joacă propriul rol, martor al poveștii de iubire pe care o trăiește fiica sa. Ascultă piesa AICI!

Pavel Stratan și-a dat acordul pentru relația celor doi și în viața reală și a acceptat, fără să clipească, vestea că fiica sa se va căsători cu Edward Sanda.

Cleopatra Stratan a fost cerută de soție chiar de ziua ei, în octombrie 2020. Ea și Edward vor face nunta peste două zile, la 14 august, eveniment despre care au vorbit pe larg în emisiunile La Măruță și Vorbește lumea.

Zvonuri despre o relație între cei doi au apărut încă din toamna anului 2019. Artiștii au confirmat că formează un cuplu abia în iunie 2020.

Fotografii: YouTube/Instagram

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Cleopatra Stratan: „Nu aș colabora niciodată cu... Bach!?”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies