Colaborare în premieră! Culiță Sterp și Prințesa de Aur au lansat împreună piesa „Fetele mă vor”

Colaborare în premieră! Culiță Sterp și Prințesa de Aur au lansat împreună piesa Fetele mă vor
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 09 Noiembrie 2022
Data actualizare: 09 Noiembrie 2022
Loredana Anghelache, cunoscută drept „Prințesa de Aur”, a dispărut o perioadă de timp din lumina reflectoarelor, iar acum ne surprinde cu o colaborare neașteptată. Îndrăgita cântăreață de manele a făcut echipă cu Culiță Sterp, lansând împreună piesa „Fetele mă vor”. 

În doar câteva ore de la lansare, melodia a adunat peste 70.000 de vizualizări pe YouTube, iar refrenul a devenit viral pe TikTok. Fanii celor doi interpreți sunt foarte entuziasmați de colaborarea lor și i-au copleșit cu mesaje de apreciere: 

 
„Wow, Prințesa de Aur, una dintre cele mai bune voci ale României”, „Woow, s-a întors  prințesa! O voce specială”, „Costi Ioniță, o legendă. Doar el poate găsi combinația perfectă între cântăreți”, Felicitări Culiță, încă o melodie  superbă pentru noi”, sunt doar câteva reacții.  

În ultimii ani, Loredana Anghelache și-a dedicat tot timpul creșterii și educației băiatului ei, Mario, în vârstă de 7 ani. 
 
„Băiețelul meu este fanul meu numărul 1. Chiar se filmează și cântă … îl mai prind și îi zic ”Nu, nu, nu. Tu nu trebuie să stai în zona asta, tu trebuie să fac pian clasic”. Merge și la gimnastică, face dans acrobatic. Vreau să-l feresc de zona asta. (…) Dacă o să calce pe urmele mamei, automat la o petrecere, x, y se mai îmbată și na …”, a mărturisit Loredana Anghelache, alias Prințesa de Aur, potrivit cancan.ro 

Culiță Sterp se bucură în prezent de o mare popularitate în rândul artiștilor care cântă muzică de petrecere. Melodiile lui: „Făt Frumos”, „Povestea noastră”, „Am pierdut,mama, ani mulți” au înregistrat milioane de vizionări pe YouTube. 
 
Recent, Culiță Sterp a fost implicat într-un scandal, care s-a iscat în timpul unui botez, la Madrid. Citește mai multe aici


Sursă foto: Instagram/ printesa_de_aur_official, culita.sterp

Vezi și: Culiță Sterp, explicații despre scandalul din Madrid

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies